Halkla İlişkiler Muhtarları dinliyor

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri Bodrum genelindeki muhtarlıkları ziyaret etti. Ekip, muhtarlardan bölgelerinde yaşanan sorunlar hakkında bilgi alarak vatandaşlar tarafından muhtarlara iletilen...

Halkla İlişkiler Muhtarları dinliyor

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri Bodrum genelindeki muhtarlıkları ziyaret etti. Ekip, muhtarlardan bölgelerinde yaşanan sorunlar hakkında bilgi alarak vatandaşlar tarafından muhtarlara iletilen istek ve talepleri dinliyor.

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Bodrum genelindeki mahallelerde yaşanan sorunlar hakkında bilgi almak amacıyla bir çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesindeki Halkla İlişkiler Birimi ekipleri, vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek üzere mahalle muhtarlarını ziyaret ederek görüşmelerde bulunuldu. Bodrum genelindeki 42 muhtarlığı ziyaret eden ekip, muhtarlardan bölgede yaşanan sorunlar hakkında bilgi alarak vatandaşların muhtarlara ilettiği istek ve taleplerini de değerlendirmek üzere kayıt altına aldı.

Bodrum Belediyesi tarafından yapılması planlanan çalışmalara yön verebilmek amacıyla veri toplamak için düzenlenen toplantıların önümüzdeki günlerde vatandaşların da katılımıyla gerçekleşmesi için planlama çalışmalarına başlanıldı.

Yerel seçimler sonrası belde belediyelerinin kapanmasıyla mahalle olan bölgelerde alınacak tedbirlere yön vermesi beklenen toplantıların ardından hazırlanacak raporlar, ilgili birimlere iletilecek.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.