HAKKINIZ ÖDENMEZ

Muğla'da bir haftadır devam eden orman yangınlarına bir çok yangın söndürme ekibi ve vatandaş canını hiçe sayarak yangınlarla mücadele ediyor. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yangın savaşçılarının  araba kasası,...

HAKKINIZ ÖDENMEZ

Muğla'da bir haftadır devam eden orman yangınlarına bir çok yangın söndürme ekibi ve vatandaş canını hiçe sayarak yangınlarla mücadele ediyor. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yangın savaşçılarının  araba kasası, yol kenar ve banklarda uyuduğu görüntüleri paylaşarak "hakkınız ödenmez" dedi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Marmaris, Bodrum, Milas, Köyceğiz ve Kavaklıdere ilçelerinde günler önce başlayan ve farklı noktalardan kısa sürede hızla yayılarak çok büyük bir alanda etkili olan orman yangınları, yerleşim yerlerini de etkisine almaya devam ediyor.  Bir çok yangın söndürme ekibinin yanı sıra bölge halkı ve gönüllü yangın söndüme ekipleri alevlerle mücadele veriyor.

Günlerce alevlerle mücadele veren yangın savaşçılarının araba kasaların da ve yerlerde uyumaları görenleri duygulandırdı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay alev savaşçılarının fotoğlarını paylaşarak "hakkınız ödenmez" notunu düştü.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.