Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması düzenlendi

Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Liselerinde öğrenim görmekte olan öğrenciler arasında Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışmaları Muğla İl Birinciliği Finali, Dalaman İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.Dalaman...

Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması düzenlendi

Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Liselerinde öğrenim görmekte olan öğrenciler arasında Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışmaları Muğla İl Birinciliği Finali, Dalaman İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Dalaman Belediyesi Kültür Salonu’nda yapılan yarışmaya Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Cavit Okur, Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman Milli Eğitim Müdürü Metin Engin’in yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütleri ve sendika temsilcileri katıldı.

Hafızlık Yarışmasında Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Mustafa Arslan birinci,  Köyceğiz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Gülbeddin Acar Gülbeddin Acar ikinci olarak bitirdi. Ezanı güzel okuma yarışmasına ise; Milas İmam Hatip Lisesi adına katılan Serhat İdin birinci, Muğla Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Musa İzzettin Kaya ikinci ve Köyceğiz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Tarık Can Acet üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Yarışmanın Bölge Finali 4 Mayıs tarihinde Bursa’da, Türkiye Finali ise 1 Haziran tarihinde Van ilinde düzenlenecek.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.