YURTLARDA KALAN DEPREMZEDE ÇOCUKLAR BİNİCİLİK TESİSİNDE MORAL BULDU

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleriyle birlikte Muğla'ya gelen çocukların, depremin etkisinden uzaklaşmaları için, Muğla Valiliği koordinesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Padok Atlı Spor Kulübü işbirliği...

YURTLARDA KALAN DEPREMZEDE ÇOCUKLAR BİNİCİLİK TESİSİNDE MORAL BULDU

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleriyle birlikte Muğla'ya gelen çocukların, depremin etkisinden uzaklaşmaları için, Muğla Valiliği koordinesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Padok Atlı Spor Kulübü işbirliği ile bir etkinlik düzenlendi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Merkez İlçe Menteşe Kötekli Mahallesinde bulunan Şahidi Kız Ögrenci Yurdunda misafir edilen çocuklar, Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençlerin eşliğinde Ula İlçesi Ataköy Mahallesindeki Padok Atlı Spor Kulübüne giderek atlara bindiler ve farklı bir deneyim yaşadılar.

Depremzede çocuklara eşlik eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kötekli Gençlik Merkezinde görevli Gençlik Lideri Ayşe Karanlık, "Atları ve biniciliği deneyimleyen misafir çocuklarımız, el yapımı sıcak kek ikramı ve güler yüzlü hizmet ile çiftlikten mutlu ayrıldılar" dedi.

Padok Atlı Spor Kulübü Baş Antrenörü ve yönetim kurulu üyesi Milli Binici Hasan Gökhun Çilingir ise depremzede çocukları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Birlik beraberlik içerisinde bu zor günleri atlatacağız, projemiz haftanın iki günü devam edecek” dedi.

“ETKİNLİĞİMİZ BELİRLİ ARALIKLARLA DEVAM EDECEK”

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yurtlarımızda misafir ettiğimiz depremzede çocuklarımız için planlı ve programlı olarak antrenörlerimiz ve gençlik liderlerimiz eşliğinde sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimiz devam ediyor. Çocuklarımızı depremin etkisinden uzaklaştırarak, keyifli zamanlar geçirmeleri için Padok Atlı Spor Kulübündeki etkinliğimiz belirli aralıklarla devam edecek.”

Bu haber toplam 211 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.