YAVUZ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

AK Parti Muğla’da milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bodrumlu Murat Naci Yavuz Muğla’ya en iyi şekilde hizmet etmek için Milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.Uzun yıllardır siyasetin içinde yer alan Bodrumlu...

YAVUZ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

AK Parti Muğla’da milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bodrumlu Murat Naci Yavuz Muğla’ya en iyi şekilde hizmet etmek için Milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

Uzun yıllardır siyasetin içinde yer alan Bodrumlu Murat Naci Yavuz 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde AK Parti’den Muğla Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Sivil toplum kuruluşlarında ve siyasi partilerde önemli görevlerde bulunan Bodrumlu, eski bankacı Murat Naci Yavuz ilçe örgütüne aday adayı başvurusunu yaptığını açıkladı.

Yavuz, “Yıllardan bu yana Bodrum’da çeşitli derneklerde, spor kulüplerinde ve siyasi partilerde önemli görevlerde bulundum. Güzel bodrumumuza hizmet vermek için çok çalıştım. AK Parti’de de geçtiğimiz yıllarda belediye başkan aday adayı ve ilçe yönetim kurulu üyesi olmak üzere değişik görevlerde bulundum. Sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerde edindiğim tecrübeyi milletvekili olarak Muğla’ya ve ülkeme hizmette kullanmak istiyorum. Bu nedenle 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan seçimlerde yıllardır hizmet ettiğim partim AK Parti’den milletvekili aday adayı oldum. Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde Muğla’ya en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 1261 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.