YATAĞANSPOR, ÇİVRİL KIRALANSPOR DEMİRSPOR’U 2-0 MAĞLUP ETTİ

MUSTAFA AKTAŞ-Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grupta mücadele veren Yatağanspor, hafta sonu sahasında Denizli Çivril Kıralan Demirspor’a 2-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.  Bölgesel Amatör Lig 9.grupta mücadele veren Yatağanspor,...

 YATAĞANSPOR, ÇİVRİL KIRALANSPOR DEMİRSPOR’U 2-0 MAĞLUP ETTİ

MUSTAFA AKTAŞ-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grupta mücadele veren Yatağanspor, hafta sonu sahasında Denizli Çivril Kıralan Demirspor’a 2-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.  

Bölgesel Amatör Lig 9.grupta mücadele veren Yatağanspor, hafta sonu sahasında Denizli Çivril Kıralan Demirspor’u konuk etti.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve eşi Ümmühan Toksöz, Yatağanspor Kulüp Başkanı Mustafa Yenioğlu ve çok sayıda taraftarın izlediği maçta Yatağanspor 3 puanı alan taraf olarak puanını 24’de çıkardı.

Maç sonunda  Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, maçın ardından soyunma odasında teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek, galibiyetten dolayı kendilerini kutladı.

Yatağanspor Kulüp Başkanı Mustafa Yenioğlu, “Sporcularıma teknik heyete tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.  Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Muğlasporun şampiyon olması en büyük arzumuzdur. Muğlaspor’a da galibiyetlerinden dolayı kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 313 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.