YATAĞAN’DA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA KAHVALTI VERİLDİ

MUSTAFA AKTAŞÇanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü sebebiyle Yatağan’da Kaymakamlık tarafından Şehit aileleri ve gazilere Yatağan Termik Enerji Üretim Sosyal Tesislerinde kahvaltı verildi.Yatağan Termik...

YATAĞAN’DA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA KAHVALTI VERİLDİ

MUSTAFA AKTAŞ

Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü sebebiyle Yatağan’da Kaymakamlık tarafından Şehit aileleri ve gazilere Yatağan Termik Enerji Üretim Sosyal Tesislerinde kahvaltı verildi.

Yatağan Termik Enerji Üretim Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya Yatağan, Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç,  Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Jandarma Komutanı Murat Kılıçarslan, Emniyet Müdürü Adil Haçan, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Sebile Şenyurt,  Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Özge Ceylan, Gaziler ve Şehit yakınları ile diğer ilgililer katıldı.

Verilen kahvaltıda, Yatağan Müftülüğü Şube Müdürü İsmail Mutlu tarafından dualar okundu.

ŞEHİT MEZARLARI ZİYARETİ YAPILDI

Bozüyük Mahallesi Mezarlığında yatan Şehit Polis Yusuf Kanat’ın mezarları başında ve Şehit Astsubay Engin Yalçın’ı mezarı başında dualar okundu.

Engin Yalçın, 18 Ağustos 1997 tarihinde Muş’un Kızılağaç ilçesi Kazmadağı Mevkiinde bölücü terör örgütleri mensupları ile çıkan silahlı çatışma sonucu şehit olmuştu.

Yusuf Kanat, 20 Ağustos 1996'da Şırnak'ın Beytüşşebat İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yaptığı sırada teröristlerle çıkan çatışma sonrası şehit olmuştu.

Bu haber toplam 1294 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.