YATAĞAN’DA ÖĞRENCİLERE ÇANAKKALE MENÜSÜ İKRAM EDİLDİ

MUSTAFA AKTAŞ​Yatağan 23 Nisan Orta Okulunda,  18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yılı dolayısıyla öğrencilere Çanakkale Menüsü ikram edildi.Okul Müdürü Eray Özbek gazetemize verdiği bilgide,  "Çanakkale Zaferi,...

YATAĞAN’DA ÖĞRENCİLERE ÇANAKKALE MENÜSÜ İKRAM EDİLDİ

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan 23 Nisan Orta Okulunda,  18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yılı dolayısıyla öğrencilere Çanakkale Menüsü ikram edildi.

Okul Müdürü Eray Özbek gazetemize verdiği bilgide,  "Çanakkale Zaferi, 108 yıl önce esarete tarihin hiç bir döneminde baş eğmeyen kahraman milletimizin, metrekareye 6 bin merminin düştüğü, mermilerin havada çarpıştığı ve çok zor şartlarda çetin mücadeleler vererek kazandığı bir zaferdir. Bizlere mukaddes Vatan toprağını bırakan şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyoruz. Ecdadımızı yâd etmek ve Çanakkale ruhunu yeni nesillere aktarmak için 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde öğrencilerimize ‘üzüm hoşafı ve bir dilim ekmek’ ikram ettik. Nesiller değişse de Çanakkale ruhu değişmeyecektir” dedi.

Bu haber toplam 1151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.