YATAĞAN’DA İFTAR ÇADIRI MAHALLELERDE KURULACAK

Yatağan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak kurulan iftar çadırları, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi merkez ve çevre mahallerde kurulacak.MUSTAFA AKTAŞYatağan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak kurulan...

YATAĞAN’DA İFTAR ÇADIRI MAHALLELERDE KURULACAK

Yatağan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak kurulan iftar çadırları, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi merkez ve çevre mahallerde kurulacak.

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak kurulan iftar çadırları bu yıl yine geçen olduğu gibi İftar çadırları merkez ve çevre mahallerde kurularak, vatandaşlara iftar yemeği verilecek.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, bu konuda gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bilindiği üzere yatağan Belediyesi uzun zamandan beri iftar çadırı kuruyor.  Pandemi dolaysıyla ara verilen iftar çadırları geçen yıl yeniden kurulmuştu.  İftar çadırları bu yıl geçen yıl olduğu gibi merkez ve çevre Mahallerde kurulacak. Ancak İlçemizin 50 Mahallesi olduğu için genelde iki mahallede aynı akşam iftar yemeği verilecek. Ben, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek Müslüman âleminin mübarek Ramazanını kutluyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1233 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.