YATAĞAN’DA FİDAN DİKİMİ YAPILDI

MUSTAFA AKTAŞMuğla’nın Yatağan ilçesinde, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü’nce Şeref Mahallesi orman sahasında fidan dikimi yapıldı.Ağaç dikme törenine,...

YATAĞAN’DA FİDAN DİKİMİ YAPILDI

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla’nın Yatağan ilçesinde, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü’nce Şeref Mahallesi orman sahasında fidan dikimi yapıldı.

Ağaç dikme törenine, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkan vekili İsmail Kaya, Jandarma Komutanı Murat Klıçarslan, Emniyet Müdürü Adil Haçan, diğer daire amirleri, Şeref Muhtarı Hakan Kibar ve diğer ilgililer katıldı.

Yatağan Orman İşletme Müdürü Beril Öztürk,  "Daha yeşil bir Türkiye için uzun yıllardır mücadelede eden, doğa için üreten, yeşil vatana gönül veren köklü teşkilatımızın ülkemizdeki orman varlığının artırılması için çalışmaktadır. Gelecek nesillere daha yeşil bir Çevre bırakmak gayesi ile 21 Mart Dünya ormancılık günü ve haftası etkinlikleri kapsamında Yatağan orman işletme müdürlüğü olarak Şeref Mahallesi orman sahasına ağaç dikimi yaptık. 21 Mart Dünya ormancılık haftası etkinlikleri çerçevesinde fidan dikim etkinliğine katılan,  ilçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Emre Kılıç'a, Yatağan Belediye Başkan yardımcısı Sayınİsmail Kaya’ya, katılan daire amirlerimize, teşrif eden ilçe protokolümüze, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, kooperatif başkanları, ilçe siyasi parti başkanlarına teşekkür ediyorum. Diktiğimiz fidanlar toprağa can geleceğe nefes olacak"  dedi.

Bu haber toplam 1271 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.