YATAĞAN İŞ BANKASI’NDAN ESNAFLAR YARARINA ANLAŞMA

MUSTAFA AKTAŞYatağan İş Bankası ile Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile yapılan anlaşma ile İlçede faaliyet gösteren esnaflardan ilk defa 31 Mart 2023 tarihine kadar, Yatağan İş Bankası AŞ. Şubesi ile çalışmaya...

YATAĞAN İŞ BANKASI’NDAN ESNAFLAR YARARINA ANLAŞMA

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan İş Bankası ile Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile yapılan anlaşma ile İlçede faaliyet gösteren esnaflardan ilk defa 31 Mart 2023 tarihine kadar, Yatağan İş Bankası AŞ. Şubesi ile çalışmaya başlayacak esnaflara sıfır faizli 50 bin liraya kadar kredi verilecek.

Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu, Yatağan İş Bankası AŞ. Şubesi Müdürü Mustafa Murat Ünver ve Banka personeli Ahmet Çankaya ile yapılan protokol gereği, İlçede faaliyet gösteren esnaflardan ilk defa 31 Mart 2023 tarihine kadar, Yatağan İş Bankası AŞ. Şubesi ile çalışmaya başlayacak esnaflara sıfır faizli 50 bin liraya kadar kredi verilecek.

Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu, “esnaflarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yatağan İş Bankası AŞ. Şubesi Müdürü Mustafa Murat Ünver, “Bankamız, Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile yapılan anlaşma ile esnaflara birçok imkân sağlanacaktır ben de Bankamız ve esnaflarımıza hayırlı olsun diyorum” ifadesini kulandı.

Bu haber toplam 267 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.