YATAĞAN DEMOKRAT PARTİ’DEN ZİRAAT ODASINA ZİYARET

MUSTAFA AKTAŞDemokrat Parti Yatağan İlçe Başkanı İsmet Lülecioğlu ve yönetim kurulu üyeleri,  geçtiğimiz günlerde yeniden Ziraat Odası Başkanı seçilen Süleyman Kuru’ya  ziyaret ederek başarı diledi.Demokrat Parti...

YATAĞAN DEMOKRAT PARTİ’DEN ZİRAAT ODASINA ZİYARET

MUSTAFA AKTAŞ

Demokrat Parti Yatağan İlçe Başkanı İsmet Lülecioğlu ve yönetim kurulu üyeleri,  geçtiğimiz günlerde yeniden Ziraat Odası Başkanı seçilen Süleyman Kuru’ya  ziyaret ederek başarı diledi.

Demokrat Parti Yatağan İlçe Başkanı İsmet Lülecioğlu ve yönetim kurulu üyeleri,  geçtiğimiz günlerde yeniden Ziraat Odası Başkanı seçilen Süleyman Kuru’yu ziyaret etti. Lülecioğlu, Kuru’yu yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti ve bir süre sohbet edip başarılar diledi.

Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kuru, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çitçilerimizin en az masrafla en çok kazanması için çalışmalarımız devam edecek. Çiftçilerimiz her türlü sorununu hakkında Odamıza gelerek bil edinebilir ve her türlü işlemini yaptırabilir. Görevimiz çiftçimize hizmettir” dedi.

Bu haber toplam 199 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.