YATAĞAN BELEDİYESİ MAHALLE MAHALE İFTAR VERİYOR

MUSTAFA AKTAŞRamazan aynın başlamasıyla Yatağan Belediyesi mahalle mahalle iftar vermeye başladı. Ramazanın ilk günü Yukarı Yayla ve Mesken Mahallerinde Belediye sosyal tesislerinde iftar çadırı açılarak vatandaşlara yemek verildi.Ramazanın...

YATAĞAN BELEDİYESİ MAHALLE MAHALE İFTAR VERİYOR

MUSTAFA AKTAŞ

Ramazan aynın başlamasıyla Yatağan Belediyesi mahalle mahalle iftar vermeye başladı. Ramazanın ilk günü Yukarı Yayla ve Mesken Mahallerinde Belediye sosyal tesislerinde iftar çadırı açılarak vatandaşlara yemek verildi.

Ramazanın ilk günü, Yukarı yayla ve Mesken mahallelerinde düzenlenen İftar yemeğine,  Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcıları İsmail Kaya -Ahmet Yunus Tuna, Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Ersöz Güler ve MHP İlçe Başkan Vekili Osman Bulut konuk oldular.

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  İftar yemeğine iştirak eden muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür etti ve Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

İFTAR SOFRALARI RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDCEK

İftar sofrası Ramazanın ikinci günü, Kadıköy ve Çakırlar mahallelerinde, üçüncü günü Kavak ve Elmacık Mahallelerinde devam etti.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “Ramazan ayı birlik beraberlik dayanışma ve kaynaşma ayıdır. Ramazan sonuna kadar Merkez dâhil her mahallede iftar yemeği vereceğiz.  Ben Mübarek ramazan ayının Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1280 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.