YATAĞAN BELEDİYESİ 8 MART’TA KADIN BAŞKANA EMANET EDİLDİ

MUSTAFA AKTAŞYatağan Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi program ve ziyaretler gerçekleştirdi. Belediyenin ilk etkinliği, Kadınlar Günü nedeniyle başkanlık makamının bir günlüğüne kadın meclis...

YATAĞAN BELEDİYESİ 8 MART’TA KADIN BAŞKANA EMANET EDİLDİ

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi program ve ziyaretler gerçekleştirdi. Belediyenin ilk etkinliği, Kadınlar Günü nedeniyle başkanlık makamının bir günlüğüne kadın meclis üyesi Gizem Duru Güler’e devredilmesiyle başladı.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla Belediye Başkan Vekilliğini kadın meclis üyesi Gizem Duru Güler’e devretti.

Başkanlığı devralan kadın meclis üyesi Gizem Duru Güler, “Ülkemiz de yaşanan deprem dolaysıyla, buruk bir kadılar günü kutluyoruz.  Bu gün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bu önemli görevi bana veren Sayın Başkanıma, teşekkür ediyor, Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 290 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.