VALİ TAVLI SİVİL TOPLUM KURULUŞU TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris’te bulunan hemşehri yardımlaşma ve dayanışma dernekleri ile bir araya geldi.Muğla Valiliği 75. Yıl toplantı salonunda yapılan toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Sivil Toplumla...

VALİ TAVLI SİVİL TOPLUM KURULUŞU TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris’te bulunan hemşehri yardımlaşma ve dayanışma dernekleri ile bir araya geldi.

Muğla Valiliği 75. Yıl toplantı salonunda yapılan toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Sivil Toplumla İlişkiler Muğla İl Müdürü Murat Kamal, Marmaris Gaziantepliler Dayanıma ve Kültür Derneği Başkanı Ökkeş Hakan Şener, Marmaris Hataylılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Tolga Akbay, Muğla Mardinliler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Selim Ağırman, Kahramanmaraş Türkoğlu ve Çevresi Yardımlaşma, Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Ergüven Marmaris Vanlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhlis Çevik, Marmaris Siirt Kurtalan Yardımlaşma Derneği Başkanı Nazmi Baysal, Marmaris Diyarbakır Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Veysi Tarhan, Marmaris Arama Kurtarma ve Önleme Derneği Başkanı Nafiye Yılmaz ve Marmaris Doğa Koruma ve Afet Önleme Derneği Başkanı Uğur Ersoy katıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ilimizden bölgeye ciddi yardım seferberliği başladığını söyleyen Vali Orhan Tavlı, depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, ihtiyaçlarını gidermek, sıcak bir yuvaya kavuşmaları için tüm sivil toplum kuruluşlarının büyük bir gayret ve çaba sarf ettiklerini söyledi.

Vali Orhan Tavlı, emeği geçen herkese gayret ve katkıları için teşekkür edip, bundan sonraki faaliyetlerinde kolaylıklar diledi.

Bu haber toplam 220 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.