VALİ TAVLI, PLANLAMA, İMAR VE YAPILAŞMA KOMİSYONU İLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde imar ve yapılaşma konularında kurumlar nezdinde yürütülen işleyişlere katkı sağlamak amacıyla oluşturulan komisyon ile bir araya geldi.Muğla Valiliği...

VALİ TAVLI, PLANLAMA, İMAR VE YAPILAŞMA KOMİSYONU İLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde imar ve yapılaşma konularında kurumlar nezdinde yürütülen işleyişlere katkı sağlamak amacıyla oluşturulan komisyon ile bir araya geldi.

Muğla Valiliği 75. Yıl toplantı salonundaki toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Muğla Ticaret ve Sanayi Odasından Komisyon Başkanı MenafKıyanç, Şehir Plancıları Odasından Nevin Selin Güçtekin, Mimarlar Odasından Mehmet Yenisu ve Ege Uslu, İnşaat Mühendisleri Odasından Tolga Ergin ve Cemil Kırbaş, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odasından Alp Çatalak, Jeoloji Mühendisleri Odası adına Coşkun Çatalkaya, Makina Mühendisleri OdasındanMünnami ÖZYURT, Elektrik Mühendisleri Odasından Nail Yüksel, MUTSO 6. Meslek Komitesi (İnşaat Taahhüt vb. Komitesi) Adına Cahit Alkan, MUTSO 12. Meslek Komitesi (Mühendisler - Mimarlar Komitesi) Adına Ayten Arslan ve Muğla Yapı Denetim Kuruluşları DerneğindenMurat Yazıcı katıldı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odasındaki yapı sektörüyle ilişkili 3,6 ve 12. Meslek komiteleri, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB)’ne bağlı yapı sektöründeki Odalar ve Muğla Yapı Denetim Kuruluşları Derneği’nin katılımlarıyla oluşturulanPlanlama, İmar ve Yapılaşma Komisyonu Başkanı ve sözcüsü MenafKıyanç komisyonun amacı, hedefleri ve çalışmaları hakkında Vali Orhan Tavlı’ya bilgi verdi.

Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün ilimizin afet risklerini belirleyerek, afetlerin en aza İndirilmesi ve yaşanacak afetlerde beşeri ve ekonomik kayıpları ortadan kaldırma veya en aza indirgeme açısından son derece önemli olan İl Risk Azaltma Planının (İRAP) 2021 yılında tüm taraflarla birlikte hazırlandığını vurgulayan Vali Orhan Tavlı imar ve yapılaşma konularında kurumlar nezdindeki çalışmalara katkı sunacak olan komisyonun oluşturulmasından ve çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Planlama, İmar ve Yapılaşma Komisyonunun Muğla için yapacağı çalışmaların çok değerli olduğunu söyleyen Vali Orhan Tavlı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde yapılacak çalışmalar ve duyarlılıkları için tüm komisyon üyelerine ve ilgili odalara teşekkür etti.

Bu haber toplam 199 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.