VALİ TAVLI HASTANEDE DEPREMZEDELERİ ZİYARER ETTİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden Muğla’ya tahliye edilen ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve...

VALİ TAVLI HASTANEDE DEPREMZEDELERİ ZİYARER ETTİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden Muğla’ya tahliye edilen ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve doktorları ile birlikte hastaları ziyaret eden Vali Orhan Tavlı geçmiş olsun diyerek acil şifalar dileğinde bulunduğu yaralıların durumu ve tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı.

Millet olarak yaraların el birliği ile sarılacağını belirten Vali Orhan Tavlı, “Birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek olarak bugünleri birlikte atlatacağız. Depremin ilk gününden bu yana olduğu gibi devletimizin tüm imkânları ile depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Vali Orhan Tavlı, “Yaşadığımız büyük felakette yaralılarımıza acil şifa, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine, tüm vatandaşlarımıza ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bugüne kadar 956 hasta ve yaralının başvurduğu, bu başvurulardan 67’sinin yatarak tedavi olduğu, 17’si yatan hasta olmak üzere toplam 906 vatandaşın taburcu olduğu belirtildi.

Bu haber toplam 160 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.