TRAFİK EKİPLERİ KADINLAR GÜNÜNDE DEPREMZEDE KADINLARI VE ÇOCUKLARI UNUTMADI

Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Turgut Reis Erkek ve Kız Öğrenci Yurdundaki anasınıfında eğitim gören depremzede öğrencilere trafik eğitimi...

TRAFİK EKİPLERİ KADINLAR GÜNÜNDE DEPREMZEDE KADINLARI VE ÇOCUKLARI UNUTMADI

Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Turgut Reis Erkek ve Kız Öğrenci Yurdundaki anasınıfında eğitim gören depremzede öğrencilere trafik eğitimi verildi. Öğrenci annelerine karanfil dağıtan ekipler, erkek öğrencilere uzaktan kumandalı polis arabası ve kız öğrencileri de oyuncak bebek dağıttı.

SİNEM KARAKAYA

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Muğla’da misafir edilen depremzede kadınlar ve öğrenciler unutulmadı.

Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Turgut Reis Erkek ve Kız Öğrenci Yurdundaki anasınıfında eğitim gören depremzede öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Öğrencilere, mini trafik platformunda trafikteki temel davranış biçimleri Kanka Polis maskotunun katılımıyla uygulamalı olarak gösterildi.

Daha sonra öğrenci annelerine karanfil dağıtan trafik ekipleri, erkek öğrencilere uzaktan kumandalı polis arabası ve kız öğrencileri de oyuncak bebek dağıttı.

“Depremin yaralarını hep birlikte sarıyoruz” mottosuyla bu anlamlı günde depremzede kadınları ve çocuklarını yalnız bırakmadıklarını belirten Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Burcu Avcı, trafik polisi olarak depremzedelerin yanlarında olduklarını söyledi.

Öğrencilerin anneleriyle birlikte, trafik ekiplerinin de eğlenceli vakit geçirdiği etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Bu haber toplam 224 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.