TES-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI KABALOĞLU MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Tes-İş Sendikası Genel Başkanı İrfan Kabaloğlu, Genel Başkan Yardımcısı Dural Karakoç, Çayırhan Şube Başkanı Sinan Türkel ile birlikte Yatağan Şubesini ziyaret etti.Yatağan Şube başkanı Fatih Erçelik Şube Yönetimi...

TES-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI KABALOĞLU MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Tes-İş Sendikası Genel Başkanı İrfan Kabaloğlu, Genel Başkan Yardımcısı Dural Karakoç, Çayırhan Şube Başkanı Sinan Türkel ile birlikte Yatağan Şubesini ziyaret etti.

Yatağan Şube başkanı Fatih Erçelik Şube Yönetimi ve Sendika temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelen Genel Başkan İrfan Kabaloğlu, 1 Mart’ta başlayan Toplu İş Sözleşmeleri ve gündeme dair açıklamalarda bulunarak sorulan sorulara cevap verdi.

Kabaloğlu, daha sonra 13 Mart tarihinde Yeniköy Termik Santralinde iş kazası sonucu 36 yaşında hayatını kaybeden Emrah Soyal’ın Fethiye Üzümlü Mahallesinde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Aynı zamanda kendisi de Yeniköy Termik santralinden emekli olan Babası Şakir Soyal annesi ve eşi ile görüşen İrfan Kabaloğlu, en büyük acının evlat acısı olduğunu bildiklerini, acılarını paylaştıklarını ve sendika olarak ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarının sözünü verdi.

Genel Başkan Kabaloğlu, Genel Başkan Yardımcısı Dural Karakoç ve Yatağan Şube Başkanı Fatih Erçelik ile birlikte Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Yatağan Termik Enerji Genel Müdürü Korhan Tiryaki, Muğla İl Emniyet Müdürü S.Suvat Dilberlioğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Yeniköy ve Kemerköy Termik Santrallerindeki Sendika temsilcileriyle de bir araya gelen Tes-İş Genel Başkanı İrfan Kabaloğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Dural Karakoç ziyaretlerini tamamladı.

Bu haber toplam 1184 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.