SADİ TAŞKIN MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

MUSTAFA AKTAŞMuğla’nın Fethiye İlçesinde ikamet eden emekli memur-çiftçi Sadi Taşkın, Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu. Taşkın, “Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyin emir ve talimatlarından...

SADİ TAŞKIN MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla’nın Fethiye İlçesinde ikamet eden emekli memur-çiftçi Sadi Taşkın, Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu. Taşkın, “Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyin emir ve talimatlarından ayrılmayacağım, hiçbir vazifeden ve sorumluluktan kaçmayacağım” dedi.

Sadi Taşkın gazetemize şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın 10 Mart 2023 tarihinde resmi gazetede yayınlanan TBMM 28.Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kararını imzalamasından sonra, Resmi gazetede yayınlanmasının ardından her partide de olduğu gibi, Partim Milliyetçi Hareket Partisinde de seçim süreci resmen başlamış bulunmaktadır. Bugüne dek teşkilatlarımla her zaman her yerde gece, gündüz beraber oldum. Çok şükür teşkilat mensubu değerli yöneticilerimle ve teşkilat başkanlarımla her daim her konuda fikir alışverişi, teşkilatlarımızın sıkıntıları, teşkilatlarımızın faaliyetleri hakkında beraber olduk. Çok küçük yaşlarda kendimi içinde bulduğum teşkilatlarımdan ve verilen sorumluluklardan kaçmadım, üzerime düşen vazifeleri ve görevleri her zaman ve her dönem layıkıyla yerine getirdim. Bundan böylede Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyin emir ve talimatlarından ayrılmayacağım, hiçbir vazifeden ve sorumluluktan kaçmayacağım. Geçmiş dönemlerde de Muğla ilimizden aday adayı olmuştum bu anlamda Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın almış olduğu 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Muğla ilimden tekrar aday adayı oldum.”

SADİ TAŞKIN KİMDİR?

Muğla ili Fethiye ilçesi Eldirek Mahallesinde 1977 tarihinde doğdum. Evli ve iki çocuk babasıyım. Milliyetçi, Ülkücü bir Ailenin içerisinde yetiştim; rahmetli babam yirmi yıl Fethiye ilçesi Eldirek mahallesinde muhtarlık yapmıştır. Abilerim de partimizin içerisinde, milletvekilliği adaylığı, ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği, İl ve ilçe delegeliği gibi birçok görevlerde bulundum.  İlköğrenimimi Eldirek İlkokulu, orta öğrenimimi Fethiye imam hatip ortaokulunda, lise öğrenimimi Fethiye endüstri meslek lisesi harita kadastro bölümünde tamamladım. 2002 yılında Fethiye devlet hastanesinde sayman mutemedi olarak başladığım memurluğuma 2017 yılında emekli olarak son verdim. 2017 yılından bu yana devam eden motorlu taşıtlar oto galeri işletmeciliği faaliyetim, İnşaat faaliyetlerim ile sahibi  olduğum apart, villa ve daire kiralama faaliyetlerim devam etmektedir’. Memurluk yaptığım dönem içerisinde Kamu-sen ve Kamu çalışanları Vakfı’mızın içerisinde çeşitli görevlerde bulundum.  2015 yılında 25. Dönem 2018 yılında 27.Dönem MHP Muğla milletvekili aday adayı oldum. Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyin ve genel merkez yetkililerimizin himayesinde çalışmalarıma devam ettim. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Muğla ilimizden Ülkem ve Ülküm için gönül verdiğim partimden tekrar aday adayıyım.

Bu haber toplam 1492 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.