REKTÖR KAÇAR’DAN TAZELENME ÜNİVERSİTESİNE "BİZANS TARİHİ"  DERSİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, bu hafta Tazelenme Üniversitesi Öğrencilerine "Bizans Tarihi"  konulu bir ders verdi.Muğla Menteşe Tazelenme Üniversitesi, Milas Tazelenme Üniversitesi,...

REKTÖR KAÇAR’DAN TAZELENME ÜNİVERSİTESİNE "BİZANS TARİHİ"  DERSİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, bu hafta Tazelenme Üniversitesi Öğrencilerine "Bizans Tarihi"  konulu bir ders verdi.

Muğla Menteşe Tazelenme Üniversitesi, Milas Tazelenme Üniversitesi, Marmaris Tazelenme Üniversitesi ve Ula Tazelenme Üniversitesi öğrencilerinin yoğun katılımı ile yapılan konferans iki saate yakın sürdü.

Kelime anlamı ile Bizans, yakın dönem, geç dönem Bizans Tarihi, Doğu ve Batı Bizans Tarihi gibi konuların anlatıldığı bu konferans, Tazelenme Üniversitesi öğrencileri tarafından ilgiyle dinlendi ve katılımcıların söz konusu konularda genel kültürlerine katkıda bulundu.

Derse olan beğenilerini dile getiren öğrenciler, Rektör Turhan Kaçar ' dan bu bilgilendirici derslerin devamının gelmesini istediler.

Dersin sonunda öğrencilerin konu hakkındaki sorularına yanıt veren Rektör Turhan Kaçar,  Tazelenme Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği çay ikramına katıldı.

Bu haber toplam 217 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.