ÖĞRENCİLER GEZEREK ÖĞRENDİ

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ‘Okur Gezer Yazar Projesi’ kapsamında 8 okul öğrencilerinin katılımıyla Akyaka’da bir dizi etkinlik düzenlendi. Doğayla iç içe ‘Doğanın Dili’ konulu deneme yazma çalışması...

ÖĞRENCİLER GEZEREK ÖĞRENDİ

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ‘Okur Gezer Yazar Projesi’ kapsamında 8 okul öğrencilerinin katılımıyla Akyaka’da bir dizi etkinlik düzenlendi. Doğayla iç içe ‘Doğanın Dili’ konulu deneme yazma çalışması yapan öğrenciler, aynı zamanda keyifli vakit geçirdi.

SİNEM KARAKAYA

Okur Gezer Yazar Projesi” kapsamında Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 8 okulda eğitim gören öğrencilerin katılımıyla Akyaka’da bir dizi etkinlik düzenlendi.

Turgutreis Anadolu Lisesi, Menteşe Anadolu Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi, Muğla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi, Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Muğla Bahçeşehir Ortaokulu ve Şahidi Ortaokulu’nda eğitim gören öğrenciler proje kapsamında düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Dünyaca ünlü ‘Sakin Şehir’ Akyaka’da doğayla iç içe ‘Doğanın Dili’ konulu deneme yazma çalışması yapan öğrenciler daha sonra şiir dinletisine katıldı. Programın sonunda ise öğrenciler keşif gezisi yaptı.

Akyaka’nın ormanlarında keyifli yürüyüş gerçekleştiren öğrenciler yörenin ünlü Kadın Azmağı’nda ise tekne turu yaparak eşsiz su canlısına ev sahipliği yapan nehri inceleme fırsatı buldular.

Ayrıca etkinliğe katılan depremzede öğrenciler,  arkadaşları ile vakit geçirerek, moral buldu.

Bu haber toplam 1150 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.