MUĞLA’DAN 4 DELEGE ANKARA’DA MUĞLA’YI TEMSİL EDECEK

Muğla İli Ziraat Odaları Genel Kurulu, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde, Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş,...

MUĞLA’DAN 4 DELEGE ANKARA’DA MUĞLA’YI TEMSİL EDECEK

Muğla İli Ziraat Odaları Genel Kurulu, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde, Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve Kavaklıdere Ziraat Odası Başkanı Saffet Karabıyık seçildi. Muğla’dan 4 delege Ankara’da yapılacak Türkiye Ziraat Odaları Genel Kurulu’nda Muğla’yı temsil edecek.

SİNEM KARAKAYA

Muğla Ziraat Odaları il kongresinde genel merkez delegeleri yapılan seçim ile belirlendi.

Muğla’daki Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Ula, Menteşe, Kavaklıdere, Yatağan, Milas ve Bodrum Ziraat Odalarından temsilcilerin katıldığı genel kurulun divan başkanlığını Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulun açılışında Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın hayırlı olsun mesajı okundu.

Muğla’daki 11 Ziraat Odasından Ankara’da Mayıs ayında yapılacak Genel Başkan seçimlerinde oy kullanacak 4 delege belirlenmesi için oylama yapıldı.

Tek liste ile gidilen oylamada genel merkez delegeliğine Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve Kavaklıdere Ziraat Odası Başkanı Saffet Karabıyık seçildi.

Böylece Muğla’dan 4 delege Ankara’da yapılacak Türkiye Ziraat Odaları Genel Kurulu’nda Muğla’yı temsil edecek.

Bu haber toplam 1148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.