MUĞLA’DA HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI: 49 KİŞİ YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik huzur ve güven uygulaması yapıldı. Jandarma ekiplerince, çeşitli suçlardan yakalanan 49 kişiden 27’si tutuklandı, 22 kişi ise...

MUĞLA’DA HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI: 49 KİŞİ YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik huzur ve güven uygulaması yapıldı. Jandarma ekiplerince, çeşitli suçlardan yakalanan 49 kişiden 27’si tutuklandı, 22 kişi ise serbest bırakıldı.

SİNEM KARAKAYA

Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik huzur ve güven uygulaması yapıldı.

Yapılan uygulamada;  hırsızlık 7, dolandırıcılık 2, tefecilik 1, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapma 1, kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etme veya bulundurma veya satın alma 3, tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurma veya el değiştirme 1, Türk vatandaşı veya yabancının yurt dışına çıkmasına imkan sağlama 1, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık 3, askeri ceza kanununa muhalefet 1, hakaret 1, tehdit 3, mala zarar verme 2, kasten yaralama 3, iftira 1, alkol ve uyuşturucunun etkisi altında araç kullanma 2, mühür bozma 2, imar kirliliğine neden olma 1, trafik güvenliğini tehlikeye sokma 2, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma 1, 5607 sayılı kanuna muhalefet 1, yoklama kaçağı 3 suçları olmak üzere aranan toplam 49 şahıs yakalandı.

Yakalanan 49 şahıstan 27 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi, 22 şahıs serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.