MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ZEYBEKOĞLU BASINLA BULUŞTU

“ÖNEMLİ OLAN UCUBE CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNDEN KURTULMAK” CHP Muğla Milletvekili aday adayı Adem Zeybekoğlu, Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Muğla’nın sorunlarına çözüm...

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ZEYBEKOĞLU BASINLA BULUŞTU

“ÖNEMLİ OLAN UCUBE CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNDEN KURTULMAK”

 CHP Muğla Milletvekili aday adayı Adem Zeybekoğlu, Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Muğla’nın sorunlarına çözüm bulmak ve hizmet etmek için aday olduğunu anlattı. Zeybekoğlu, 2023 genel seçimlerine yönelik, “Bu seçim bir kader seçimi. Bu seçimde kimin milletvekili kimin belediye başkanı olduğu önemli değil. Önemli olan buradaki ucube cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden kurtulmak” dedi.

SİNEM KARAKAYA

2023 genel seçimlerinde 28.dönem milletvekili aday adayı olmak için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkanlığı görevinden istifa eden Adem Zeybekoğlu, Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Programa eşi, kızı ve damadı ile birlikte katılan Zeybekoğlu, Muğla’nın sorunlarına çözüm bulmak ve hizmet etmek için CHP Muğla milletvekili aday adayı olduğunu anlattı.

Zeybekoğlu, 2023 genel seçimlerine yönelik, “Bu seçim kader seçimi. Önemli olan Cumhurbaşkanlığı seçimi. Çünkü tek adam rejiminden kuvvetlendirilmiş parlamenter sisteme geçmek istiyoruz. Bunun için bu seçimde kimin milletvekili kimin belediye başkanı olduğu önemli değil. Önemli olan buradaki ucube cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden kurtulmak. Tek adam rejimini yeneceğiz ve özgürlükleri tekrar getireceğiz.” diye konuştu.

Zeybekoğlu, açıklamasında, “Muğla’nın tüm sorunlarına demokratik kitle örgütlerinin ve yurttaşlarımızın görüşlerini alarak çoğulcu bir anlayışla çözüm üretmek, Muğla’nın doğal, tarihi ve kültürel mirasını korumak, Muğla’da turizm ve tarımı geliştirmek için projeler üretmek, Muğla’dan toplanan vergilerin Muğla’ya hizmet olarak dönmesini sağlamak, Muğla’da gençlere iş ortamı yaratmak, gençlerin iş için başka şehirlere ülkelere gitmesini engellemek, kendi memleketlerine hizmet etmesini sağlamak,  Mayasında Cumhuriyetin demokrasisi ve özgürlük aşkı olan Muğla’mızdan halkımızın bütün sorunları için canla başla çalışmak için aday adayıyım” diye konuştu.

“BİR DİKTATÖRÜ SEÇİMLE DEVİRECEĞİZ”

Partinin gençlik kollarında başlayan siyasi hayatını milletvekili olarak devam ettirmek istediğini söyleyen Zeybekoğlu, “Ülkemiz bir yol ayrımında, bir yanda saray ve şürekâsı, diğer yanda Cumhuriyet ve demokrasi diye haykıran milyonlar var. 2019’da yapılan yerel seçimlerde on bir büyükşehir belediyesini alarak kazandığımız başarıyı 2023 genel seçimlerinde sürdüreceğiz. Basını özgürleştireceğiz.  Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracağız. Bir diktatörü seçimle devireceğiz. Bu iddiaları hayata geçirmek için, yıllar önce gençlik kollarında başlayan ve Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı olarak devam eden parti mücadelemi; siyasi hayatımda edindiğim tecrübemi ve bilgi birikimimi TBMM’de milletvekili olarak sürdürmek ve halkıma hizmet etmek istiyorum” dedi.

Bu haber toplam 1220 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.