MHP İLÇE BAŞKANI ÇAY VE YÖNETİMİ DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET EDİYOR

MUSTAFA AKTAŞMHP Yatağan İlçe Başkanı Oğuzhan Çay ve yönetimi, ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve Yatağan'a gelerek ikamet etmeye başlayan depremzede aileleri ziyaret etmeye devam...

MHP İLÇE BAŞKANI ÇAY VE YÖNETİMİ DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET EDİYOR

MUSTAFA AKTAŞ

MHP Yatağan İlçe Başkanı Oğuzhan Çay ve yönetimi, ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve Yatağan'a gelerek ikamet etmeye başlayan depremzede aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Depremzede ailelerle sohbet edip geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Çay, devlet ve millet iş birliği ile zor günlerin atlatılacağını söyledi.

"DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRMELİYİZ"

MHP Muğla İl Başkanlığı ve Yatağan İlçe teşkilatımızın ilk günden bugüne deprem bölgesine destek olmak için seferber olduğunu belirten Çay, "Yapılan tüm yardımlar bölgedeki hayatı biraz olsun rahatlatıyor, orada kalanların yaşamlarını kolaylaştırıyor. Depremzede vatandaşlarımıza ilgimizi ve desteğimizi sürdürmeliyiz. Evlerinden, mahallelerinden, alıştıkları düzenden ayrılmak zorunda kalan çok fazla deprem mağduru vatandaşımız var. Başka şehirlerde yeni bir hayat kurmaya, yeniden ayağa kalkmaya çalışıyorlar. Yatağan halkı olarak daima yanlarındayız. Bizim evimiz, onların evi" dedi.

Bu haber toplam 1126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.