MEMLEKET PARTİSİNDE 4 İLÇE BAŞKANI ATANDI

Memleket Partisinde dört ilçe başkanlığına atama gerçekleştirildi. Atamaları yapılan Yatağan, Ortaca, Köyceğiz ve Seydikemer ilçe başkanlarına görevlendirme yazıları partinin kurucu İl Başkanı İbrahim Şimşek tarafından...

MEMLEKET PARTİSİNDE 4 İLÇE BAŞKANI ATANDI

Memleket Partisinde dört ilçe başkanlığına atama gerçekleştirildi. Atamaları yapılan Yatağan, Ortaca, Köyceğiz ve Seydikemer ilçe başkanlarına görevlendirme yazıları partinin kurucu İl Başkanı İbrahim Şimşek tarafından verildi.

Memleket Partisi atama işlemleri tamamlanan dört ilçenin görevlendirme yazıları il başkanlığında düzenlenen törenle teslim edildi.

Partinin Muğla milletvekili aday adaylarının da katıldığı törende Yatağan İlçe Başkanlığına atanan Özkan Küçük, Ortaca İlçe Başkanlığına atanan Durmuş Yılmaz, Köyceğiz İlçe Başkanlığına atanan Halil İbrahim Avcı ve Seydikemer İlçe Başkanlığına atanan Sinan Demir’in görevlendirme yazıları partinin Kurucu İl Başkanı ve Muğla Milletvekili Aday Adayı İbrahim Şimşek tarafından verildi.

Törende ayrıca Muğla milletvekili aday adaylarının tanıtımı gerçekleşirken, yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Törende konuşan Kurucu İl Başkanı ve Muğla Milletvekili Aday Adayı İbrahim Şimşek yeni ilçe başkanları ve yönetimlerine başarıları diledi.

Bu haber toplam 1135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.