KÖY OKULLARINDAKİ ÖĞRENCİLER İLK DEFA İL PROGRAMINA KATILDI

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki kırsal mahallerinde öğrenim gören köy okullarındaki öğrenciler, ilk defa Çanakkale Zaferi’nin 108.yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü programına katıldı. Heyecan dolu anlar yaşayan öğrenciler,...

KÖY OKULLARINDAKİ ÖĞRENCİLER İLK DEFA İL PROGRAMINA KATILDI

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki kırsal mahallerinde öğrenim gören köy okullarındaki öğrenciler, ilk defa Çanakkale Zaferi’nin 108.yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü programına katıldı. Heyecan dolu anlar yaşayan öğrenciler, aynı zamanda hayvanat bahçesini ve kütüphaneyi gezme fırsatı buldu.

SİNEM KARAKAYA

Çanakkale Zaferi’nin 108.yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü hafta sonu Muğla’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bu kapsamda Menteşe ilçesindeki kırsal mahallerinde öğrenim gören köy okullarındaki öğrenciler, ilk defa Çanakkale Zaferi’nin 108.yıldönümü programına katıldı.

Göktepe, Sungur, Çamoluk, Günlüce, Kuzluk, Taşlı, Gazeller, Çiftlik, Dokuzçam, Akçaova, Yeşilyurt, Denizova, Yerkesik, Yenice ve Kıran Mahallelerindeki okullar, ilk defa katıldıkları programda heyecan dolu anlar yaşadı.

Daha önce, programların hafta içine denk gelmesi, eğitim öğretim faaliyetlerinin aksamaması ve okullarda törenler olduğu için il programına katılamayan öğrenciler, 18 Mart programının yanı sıra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) kampüsü içinde bulunan hayvanat bahçesini ve kütüphaneyi de gezme fırsatı buldu.

Aynı zamanda derslikleri de gezen öğrenciler, hafta sonunu dolu dolu geçirdi.

Menteşe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, “Kırsal kesimdeki öğrencilerimiz ilk defa böyle bir heyecana ortak oldular. Daha önce bu tür programlar hep hafta içinde denk geldiği için il programlarına katılamıyorlardı. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin kutlama programına katılma imkanı buldular ve heyecanlarına biz de tanıklık ettik. Öğrencilerimiz aynı zamanda hayvanat bahçesini ve kütüphaneyi de gezdi. Öğrencilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.