İL MÜDÜRÜ ÇAY, DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Menteşe Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesi tarafından öğrencilere ve ailelerine okul pansiyonunda iftar yemeği verildi. Okul pansiyonunda kalan öğrencileri deprem bölgesinden misafir gelen öğrenciler ve aileleriyle...

İL MÜDÜRÜ ÇAY, DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Menteşe Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesi tarafından öğrencilere ve ailelerine okul pansiyonunda iftar yemeği verildi. Okul pansiyonunda kalan öğrencileri deprem bölgesinden misafir gelen öğrenciler ve aileleriyle bir araya getiren iftar programına; İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, İlçe Müdürü İdris Kömürcü, İl, İlçe ve okul yönetici ile öğretmenler katıldı.

Ramazan ayı dolayısıyla çeşitli kurum ve kuruluşların düzenlediği iftar programları devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesi tarafından öğrenci ve velilerin katılımıyla iftar programı düzenlendi.

Deprem bölgesinden gelen 17 öğrencinin misafir edildiği TOBB Fen Lisesinin bu yıl hizmete alınan 200 öğrenci kapasiteli pansiyon yemekhanesinde verilen iftar programı geniş katılımla gerçekleştirildi. Misafirlerle birlikte iftar açan öğrenciler ve ailelere pansiyon mutfağında hazırlanan yemekler sunuldu.

İftar yemeğinin ardından Milli Eğitim İl Müdürü Emre Çay, deprem bölgesinden gelerek eğitimlerine Menteşe TOBB Fen Lisesinde devam eden öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

Öğrenciler ve aileleriyle tanışarak geçmiş olsun dileklerini ileten İl Müdürü Emre Çay, pansiyonda kalan öğrencilerin taleplerini dinledi.

Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu ifade eden İl Müdürü Emre Çay, “Ramazan ayının ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Yaşanan felaketin yaralarını hep birlikte, yardımlaşma ve dayanışma içinde sarmaya devam ediyoruz. Devletimizin tüm kurumları ile her daim sizlerin yanınızdayız. Sayın Valimizin selamlarını sizlere iletmek istiyorum.  Sizlerin bize iletmek istediğiniz bir talebiniz, ihtiyacınız varsa dinlemek isteriz. Bu zor günleri el birliğiyle aşacağız." dedi.

Muğla halkının göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür eden aileler, gerek öğrencilerinin gerekse kendilerinin ilk günden bu yana tüm ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde karşılandığını ifade ederek Ramazan vesilesiyle düzenlenen iftar programından memnuniyetlerini dile getirdiler.

Pansiyondan ayrılmadan önce odaları ve etüt salonunu ziyaret eden İl Müdürü Emre Çay, öğrencilere başarılar diledi.

Bu haber toplam 1232 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.