İL EMNİYET PERSONELLERİ DEPREM BÖLGESİNDE YARALARI SARACAK

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yaklaşık 150 personel deprem bölgesinde görev almak için yola çıktı.Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde hissedilen deprem felaketinin yaralarını sarmak için destekler...

İL EMNİYET PERSONELLERİ DEPREM BÖLGESİNDE YARALARI SARACAK

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yaklaşık 150 personel deprem bölgesinde görev almak için yola çıktı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde hissedilen deprem felaketinin yaralarını sarmak için destekler devam ediyor.

Muğla Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü personellerinden oluşan 150 kişilik ekip deprem bölgesinde güvenliği sağlamak ve vatandaşların yaralarını sarmak amacıyla deprem bölgesine uğurlandı.

İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu personellere yaptığı konuşmada, “Dünyanın belki karşılaşmadığı çok büyük bir felaketle karşı karşıyayız. Hepimiz bunun bilincindeyiz. Bize gelen depremzede kardeşlerimizle de ilgilendiniz. Şimdi yerinde çok ciddi bir mücadele vereceksiniz, Allah yardımcınız olsun” ifadelerine yer verdi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen uğurlama törenine katılan İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu yaptığı açıklamada, “Haftaya 150 personelimiz daha gidecek. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine bağlı 500 personelimiz deprem bölgelerinde görev yapıyor. Var gücümüzle elimizden geldiği kadar hem ilimizdeki depremzedelere yardımcı olmaya çalışıyoruz hem de deprem bölgesindeki yaraları sarmayı amaçlıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 393 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.