GÖÇER’DEN ULA, MENTEŞE VE KAVAKLIDERE TEŞKİLATLARINA ZİYARET

GÖÇER İLGİYLE KARŞILANDISaha ziyaretlerine hızlı bir şekilde başlayan AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında...

GÖÇER’DEN ULA, MENTEŞE VE KAVAKLIDERE TEŞKİLATLARINA ZİYARET

GÖÇER İLGİYLE KARŞILANDI

Saha ziyaretlerine hızlı bir şekilde başlayan AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Ula, Menteşe ve Kavaklıdere ilçelerini ziyaret eden Göçer, gittiği her yerde ilgi ve coşkuyla karşılandı. Göçer, “Canla başla çalışan bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte 14 Mayıs seçiminden de zaferle ayrılacağımıza inancım tam” dedi.

25 ve 26. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili 3.sıra adayı olan ve 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’den Muğla Milletvekili aday adaylığına müracaat eden Elvan Göçer ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Göçer, teşkilat ziyaretlerine stat verdi.

Teşkilat gezisi kapsamında Ula Belediye Başkanı Özay Türkler ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, AK Parti Ula İlçe Başkanı Özer Yılmaz, Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Kavaklıdere İlçe Başkanı Volkan Alpözen’i ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Göçer, teşkilatların önemine değinerek, “Teşkilatlar partinin can damarıdır. Canla başla çalışan bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte 14 Mayıs seçiminden de zaferle ayrılacağımıza inancım tam” dedi.

Ula Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik’i de makamında ziyaret eden Göçer çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GÖÇER: “ULA AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞINCA HİZMET YAĞMURUNA TUTULDU”

Ula ziyaretinde Belediye Başkanı Özay Türkler’i makamında ziyaret eden Göçer, yerel yönetimde çok başarılı projelere imza atan başkanı kutladı.

Ula’nın AK belediyecilikle tanışmasının ardından ilçeye hizmet yağmuru yağdığını ifade eden Elvan Göçer, yine ilçeye çok hizmet veren ve ani bir şekilde hayatını kaybeden eski Belediye Başkanı İsmail Akkaya’yı da saygıyla andı.

AK Parti Ula İlçe Başkanı Özer Yılmaz ile AK Parti Ula Kadın Kolları Başkanı Türkan Karslıoğlu ve Ula Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Ayşen Ayaz’ın yer aldığı ziyaret sırasında konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer, 20 yılı aşkın süredir iktidar olan AK Parti’de teşkilatların gece gündüz, soğuk sıcak demeden yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Türkler ve teşkilat başkanları da Göçer’e başarıları diledi.

GÖÇER’DEN ESNAF ODASI BAŞKANI ÖZÇELİK’E ZİYARET

Teşkilat ziyaretleri için gittiği Ula ilçesinde Ula Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik’i de ziyaret eden Göçer çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Göçer, “Kemal Başkanı yıllardır yakından tanırım. Ula esnafının acı ve mutlu günlerinde hep yanı başında olmuştur. Başkanımı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

Ülke siyasetinin Elvan Göçer gibi çalışkan ve dürüst isimlere her zaman ihtiyaç duyduğunu dile getiren Esnaf Odası Başkanı Özçelik, Göçer’i mecliste vekil olarak görmeyi çok arzuladıklarını kaydetti.

GÖÇER, MENTEŞE TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ve ilçe teşkilatını da ziyaret eden Elvan Göçer’i değişik mahallelerden gelen muhtarlar ve vatandaşlarda yalnız bırakmadı.

“Her zaman devletimizin, partimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız” diyerek teşkilat mensuplarına seslenen Göçer, “Her zaman destek verdiğimiz gibi bundan sonra da katkı vermeye devam edeceğiz. Bu dönem görece seçilecek milletvekillerimiz gerek Türkiye Yüzyılı Projeleri ve gerekse de yaşadığımız asrın felaketinin ardından yapılacak çalışmalar nedeniyle büyük sorumluluk alacaklar. Teşkilatlarımız sağ olsunlar canla başla çalışıyorlar. Çok emek veriyorlar. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Teşkilat olarak yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Göçer’e başarılar diledi.

ÇOK SAYIDA MUHTAR KAVAKLIDERE’DE GÖÇER’İ YALNIZ BIRAKMADI

Gezisi sırasında AK Partili Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ile AK Parti İlçe Başkanı Volkan Alpözen’i de ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer, burada da partililer tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Parti yönetiminden Suat Doğramacı, Kavaklıdere Belediye Başkan Yardımcısı Hafize Çakım, Çamlıbel Mahalle Muhtarı İbrahim Çalışkan, Bakırcılar Mahalle Muhtarı Birol Alper, Çamlıyurt Mahalle Muhtarı Adem Ön, Kurucuova Mahalle Muhtarı Mustafa Yönter, Yeni Mahalle Muhtarı Yasin Cesur ve Menteşe Mahalle Muhtarı Yılmaz Evran’ın da katıldığı ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.

Yıllardır AK Belediyecilikle yönetilen Kavaklıdere’nin hizmet yağmurundan yararlandığını dile getiren Göçer, “Kavaklıdere yıllardır hep devletinin, milletinin ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ve destekçisi oldu. 14 Mayıs seçimlerinde de bu destek inşallah artarak devam edecek” dedi.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Demir ve ilçe teşkilat mensupları da nazik ziyareti nedeniyle Elvan Göçer’e teşekkür etti.

Bu haber toplam 1580 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.