GÖÇER: “YATAĞAN, AK BELEDİYECİLİKLE BAŞKA GÜZEL”

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, saha ziyaretlerine Yatağan’da devam etti. Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ü ziyaret...

GÖÇER: “YATAĞAN, AK BELEDİYECİLİKLE BAŞKA GÜZEL”

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, saha ziyaretlerine Yatağan’da devam etti. Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ü ziyaret eden Göçer, “Yatağan AK belediyecilikle başka güzel” dedi.

Önceki gün Ula, Menteşe ve Kavaklıdere ilçelerinde ilgiyle karşılanan Göçer, teşkilat ve sivil toplum kuruluş ziyaretlerini Yatağan’da sürdürdü.

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer, Yatağan ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, AK Parti ilçe teşkilatı, TES –İŞ ve Maden İŞ sendikalarını ziyaret ederken,  ilçe stadında oynanan Yatağanspor - ErmaşMuğlaspor maçına da katıldı.

Göçer daha sonra Menteşe ilçe merkezinde İş İnsanı Hayati Nizamoğlu, Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay ve S.S. Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Azim Çetin’i makamında ziyaret etti.

TES-İŞ VE MANDEN-İŞ SENDİKALARINA ZİYARET

Yatağan ilçesinde TES-İŞ Sendika Şube Başkanı Fatih Erçelik ve Maden İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Osman İlhan'ı makamlarında ziyaret etti.

Göçer alın terinin çok önemli olduğunu belirterek, “Asıl mücevherler madencilerin kalbidir. Kahramanmaraş Depremi'nde binlerce canın kurtulmasına vesile olan tüm madenci işçilerimize, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Sendika başkanları da ziyareti nedeniyle Göçer’e teşekkür ederek, başarılar diledi.

GÖÇER YATAĞAN TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

Seçim gezileri kapsamında AK Parti Yatağan İlçe Teşkilatını ziyaret eden Göçer, İlçe Başkanı Ersöz Güler, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Özen ve yönetimine misafir oldu.

AK Parti’nin 20 yıllık iktidarında teşkilatların başarısının önemine değinen Göçer, “Millet, AK Parti'nin yılmaz neferleri olan sizlere dua ediyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizlerin desteği ile 14 Mayıs’ta yine büyük bir zafere imza atacağız” dedi.

GÖÇER’DEN YATAĞAN BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ü makamında ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer ilçenin AK belediyecilikle tanışmasının ardından hizmete boğulduğunu belirterek, “Yatağan bir başka güzel oldu. Çalışmalarınızda başarılar dileriz. Kazandırdıklarınız için de teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yatağan’da belediye ve teşkilat ziyaretleri ardından Muğla Eczacılar Odası Başkanı Serkan Tekin ve AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Ali Tekin ile bir araya gelen Göçer, seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulundu.

YATAĞANSPOR VE ERMAŞ MUĞLASPOR MAÇINI TAKİP ETTİ

Yatağan ziyaretleri kapsamında ilçe stadında oynanan Bölgesel Amatör Lig mücadelesi Yatağanspor-Ermaş Muğlaspor maçını da izleyen Göçer, her iki takımada başarılar diledi.

Göçer, mücadelede dostluğun kazanmasını temenni ederken,  her iki takımın da bu şehrin takımı olduğunu kaydetti.

Menteşe ilçe merkezinde ziyaretlerine devam eden AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer, Hamle Gazetesi İmtiyaz Sahibi, İş İnsanı Hayati Nizamoğlu, Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Mustafa Topbaş, Camikebir Muhtarı Kamuran Fidan ve S.S. Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Azim Çetin’i makamına misafir oldu.

Bu haber toplam 1410 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.