FETHİYELİ SMA TİP 2 HASTASI HÜSEYİN EFE YARDIM BEKLİYOR

Muğla’nın Fethiye ilçesinde SMA TİP 2 hastası olan 5 yaşındaki Hüseyin Efe Büyüksolak için yardım kampanyası başlatıldı. ‘Bir Yoncada Sen Al Hüseyin Efe’ye Umut Ol’ kampanyasıyla Büyüksolak ailesi sesini duyurmaya...

FETHİYELİ SMA TİP 2 HASTASI HÜSEYİN EFE YARDIM BEKLİYOR

Muğla’nın Fethiye ilçesinde SMA TİP 2 hastası olan 5 yaşındaki Hüseyin Efe Büyüksolak için yardım kampanyası başlatıldı. ‘Bir Yoncada Sen Al Hüseyin Efe’ye Umut Ol’ kampanyasıyla Büyüksolak ailesi sesini duyurmaya çalışıyor. Ailesinin 4 yıldan bu yana iyileşebilmesi için büyük çaba harcadığı Hüseyin Efe için, yurt dışında tedavi ettirebilmek amacıyla Muğla Valiliği’nin onayı ile yardım toplama izni alındı.

Fethiye'de servis şoförlüğü yapan baba Murat Büyüksolak ile annesi Esra Büyüksolak 5 yaşındaki Hüseyin Efenin iyileşebilmesi için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve yardımseverlerden destek istedi.

Yaklaşık 4 yıl önce SMA TİP 2 teşhisi konulan Hüseyin Efe Büyüksolak için 38 milyon TL'nin gerekli olduğu, bu nedenle ailenin imkanlarının yetersizliği nedeniyle Muğla Valiliği’nin bağış toplama izni verdiği öğrenildi.

Bu kapsamda ‘Bir Yoncada Sen Al Hüseyin Efe’ye Umut Ol’ kampanyasıyla Büyüksolak ailesi sesini duyurmaya çalışıyor.

Bu haber toplam 1673 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.