ERMAŞ MUĞLASPOR’DAN HATIRA BİLET KAMPANYASI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup lideri Ermaş Muğlaspor’da, ligin bitimine 8 hafta kala yönetim kurulu seferberlik başlattı. Şampiyonluğa giden yolda tüm şehrin tek yürek olması gerektiğini ifade eden Ermaş Muğlaspor Kulüp...

ERMAŞ MUĞLASPOR’DAN HATIRA BİLET KAMPANYASI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup lideri Ermaş Muğlaspor’da, ligin bitimine 8 hafta kala yönetim kurulu seferberlik başlattı. Şampiyonluğa giden yolda tüm şehrin tek yürek olması gerektiğini ifade eden Ermaş Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır, Pazar günü oynanacak Bornova Yeşilova maçı öncesinde hatıra bilet kampanyası başlattıklarını söyledi. Sportesi programına konuk olan Başkan Çakır, ligde her maçın final olduğunu belirterek, herkesten ilgi ve destek beklediklerini belirtti. Programa telefonla bağlanan Yeminli Mali Müşavir Mehmet Kubilay Özcan, 150 hatıra bileti alarak takıma destek verdiğini aynı ilgiyi tüm taraftarlardan beklediklerini dile getirdi.

SİNEM KARAKAYA

Bölgesel Amatör Lig’de bitime 8 hafta kala liderliğe yükselen Ermaş Muğlaspor’dan takıma katkı sağlaması için hatıra bileti kampanyası başlatıldı.

Gazetesi Cüneyt Erdan’nın Muğla TV ekranlarında hazırlayıp sunduğu Sportesi programına canlı yayın konuğu olan Kulüp Başkanı Ali Çakır, şehir olarak tek yürek olunması halinde şampiyonluğa ulaşılacağını kaydetti.

Takıma ekonomik destek yaratmak için yönetim kurulu ile birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Çakır, Pazar günü Muğla Atatürk Stadında oynanacak olan Bornova Yeşilova maçı öncesinde hatıra bileti kampanyasına start verdiklerini söyledi.

YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR ÖZCAN’DAN 150 HATIRA BİLETİ

Sportesi programına telefon bağlantısıyla katılan Yeminli Mali Müşavir ve CHP Muğla Milletvekili aday adayı Mehmet Kubilay Özcan, kulübün başlattığı kampanyaya 150 bilet alarak destek verdiğini açıkladı.

Ermaş Muğlaspor’un şehrin en büyük değeri olduğunu belirten Özcan, “Gün birlik ve beraberlik günü. Herkesten aynı ilgi ve desteği bekliyoruz. Bende şahsım olarak 150 bilet alarak kampanyayı başlatmak isterim. Aldığım 150 bileti Muğlaspor’a gönül veren taraftarlarımıza dağıtacağım” dedi.

BAŞKAN GÜMÜŞ’TEN BİRLİK ÇAĞRISI

Programa telefonla bağlanan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğlaspor’un bu şehirde yaşayan herkesin çocukluk aşkı olduğunu belirterek, bütün taraftarları Pazar günü oynanacak olan Bornova Yeşilova maçına davet etti.

Başkan Gümüş, Menteşe Belediyesi olarak yeşil beyazlı kulüp için bütün imkânları seferber ettiğini belirterek, “Muğlaspor hepimizin ortak sevdası. Ali Başkan ve yönetim kurulu, büyük fedakârlık yaparak takımı buralara getirdi. Biz de imanlarımız dâhilinde takıma her türlü desteği veriyoruz. Kalan 8 maçta en iyi sonuçla ayrılıp takımımızın şampiyon olacağına inancım tam. Pazar günü herkesi maça bekliyoruz” dedi.

HAMZA İLHAN VE ARKADAŞLARINDAN KULÜBE 30 BİN TL BAĞIŞ

Ortaca’da yaşayan Ermaş Muğlaspor Kulübü Başkan Vekili Hamza İlhan, programa bağlanarak arkadaşlarıyla birlikte kulübe 30 bin TL destek yaptıklarını söyledi.

Programı Ortacalı iş adamları Sami Kalkan, Serdar Bircan, Tuğrul Cengiz ve Rasim Deniz ile birlikte izlediğini belirten İlhan, herkesi takıma sahip çıkmaya davet etti.

BAŞKAN VEKİLİ LOZAN’DAN BAUXİTE MADENCİLİK OLARAK 20 BİN TL KATKI

Öte yandan programa yine telefonla bağlanan Ermaş Muğlaspor Kulübü Başkan Vekili Bekir Lozan, Bauxite Madencilik olarak kulübe 20 bin TL katkı vereceklerini söyledi. Başkan Vekili Lozan, Muğla Medya Grubuna ve Sportesi ekibine, yeşil beyazlı kulübe verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

PALU: “MUĞLA PROTOKOLÜ, MUĞLASPOR’U SAHİPSİZ BIRAKIYOR”

Muğla protokolünün kulübü sahipsiz bıraktığını ifade eden Muğla İdman Yurdu Başkanı Neşet Palu, Muğla Valisi başta olmak üzere tüm yetkilileri Muğlaspor’a sahip çıkma çağrısında bulundu.

Sportesi programına telefonla bağlanan Palu, “Biz bu protokol tribünüyle şampiyon olamayız. Sayın valimiz, sayın belediye başkanlarımız nerede? Sayın milletvekillerimiz, iş adamlarımız, oda başkanlarımız nerede? Protokol tribünleri şehrin ve takımın aynasıdır. Ligin sonuna geliyoruz, ligin sonu zordur. Bir sürü zorluk başlayacaktır. Güçlü olmak gerekiyor. Buradan sesleniyorum. Bu takımı yalnız bırakmayın” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

SUSKUNLARDAN MUĞLA TV STÜDYOSUNA ANİ ZİYARET

Ermaş Muğlaspor Kulübü Başkanı Ali Çakır’ın konuk olduğu programa Suskunlar taraftar grubu ani bir ziyaret gerçekleştirdi.

Tezahürat ederek stüdyoya gelen Suskunlar grubu Başkan Çakır ve kulübe destek verdi. Canlı yayında kısa bir söz alan Suskunlar grubu sözcüsü Nuri Gültekin, taraftar olarak kendilerinin içerde ve dışarıda takımı yalnız bırakmadığını belirterek, şehrin atanmış ve seçilmiş yöneticileriyle iş adamlarının şampiyonluğa giden bu yolda takıma destek vermesi gerektiğini ifade etti.

Bu haber toplam 349 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.