ERMAŞ MUĞLASPOR’DA AYRILIK!

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Ermaş Muğlaspor, futbolcusu Serhat Siyahtaş ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını açıkladı.SİNEM KARAKAYABölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Ermaş Muğlaspor’da...

ERMAŞ MUĞLASPOR’DA AYRILIK!

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Ermaş Muğlaspor, futbolcusu Serhat Siyahtaş ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını açıkladı.

SİNEM KARAKAYA

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Ermaş Muğlaspor’da ayrılık yaşandı. Yeşil beyazlı Kulüp, sosyal medya hesabından futbolcusu Serhat Siyahtaş ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını açıkladı.

Yapılan paylaşımda, “Futbolcumuz Serhat Siyahtaş ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emekler için kendisine teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz” denildi.

Oyuncu Siyahtaş ise, “Başta Ali Çakır olmak üzere bütün Muğlaspor camiasına ve taraftarına bana verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Muğlaspor’a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 313 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.