ERMAŞ MUĞLASPOR İLE MARMARİS GENÇLİKSPOR DEPREMZEDELER İÇİN KARŞI KARŞIYA GELECEK

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem felaketinden dolayı, Ermaş Muğlaspor ile Marmaris Gençlikspor depremzedeler için karşı karşıya gelecek. 19 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Atatürk Stadında düzenlenecek maçın...

ERMAŞ MUĞLASPOR İLE MARMARİS GENÇLİKSPOR DEPREMZEDELER İÇİN KARŞI KARŞIYA GELECEK

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem felaketinden dolayı, Ermaş Muğlaspor ile Marmaris Gençlikspor depremzedeler için karşı karşıya gelecek. 19 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Atatürk Stadında düzenlenecek maçın tüm bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacak.

SİNEM KARAKAYA

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Kilis, Osmaniye, Hatay, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Adana, Şanlıurfa, Adıyaman illerinde meydana gelen deprem için spor camiası da tek yürek oldu.

Meydana gelen depremden dolayı, Ermaş Muğlaspor ile Marmaris Gençlikspor depremzedeler için karşı karşıya gelecek.

19 Şubat Pazar günü Atatürk Stadında ve 26 Şubat Pazar günü Marmaris Şehir Stadında saat 14.00’de düzenlenecek maçın tüm bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacak.

Ermaş Muğlaspor tarafından yapılan duyuruda:

“Ermaş Muğlaspor'umuz ile Marmaris Gençlikspor arasında bilet gelirleri, depremden etkilenen vatandaşlarımıza aktarılacak olan iki özel maç yapılacaktır. Karşılaşmaların ilki 19 Şubat Pazar günü saat 14:00'te Muğla Atatürk Stadyumu'nda oynanacak” denildi.

Bu haber toplam 189 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.