ERMAŞ MUĞLASPOR İLE MARMARİS GENÇLİKSPOR DEPREMZEDELER İÇİN KARŞI KARŞIYA GELDİ

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem felaketinden dolayı, Ermaş Muğlaspor ile Marmaris Gençlikspor depremzedeler için karşı karşıya geldi. İlk turu Atatürk Stadında düzenlenen maç 1-1 berabere bitti. Tüm bilet...

ERMAŞ MUĞLASPOR İLE MARMARİS GENÇLİKSPOR DEPREMZEDELER İÇİN KARŞI KARŞIYA GELDİ

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem felaketinden dolayı, Ermaş Muğlaspor ile Marmaris Gençlikspor depremzedeler için karşı karşıya geldi. İlk turu Atatürk Stadında düzenlenen maç 1-1 berabere bitti. Tüm bilet gelirlerinin depremzedelere bağışlandığı maçın kazananı ‘Türkiye’ oldu.

SİNEM KARAKAYA

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Kilis, Osmaniye, Hatay, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Adana, Şanlıurfa, Adıyaman illerinde meydana gelen deprem için spor camiası da tek yürek oldu.

Meydana gelen depremden dolayı, Ermaş Muğlaspor ile Marmaris Gençlikspor depremzedeler için karşı karşıya geldi.

İlk turu Atatürk Stadında düzenlenen ve tüm bilet gelirleri depremzedelere bağışlanan maç, 1-1 berabere bitti. Maçın kazananı ‘Türkiye’ oldu.

Öte yandan maça Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş de destek verirken, tribünlerin boş olduğu görüldü.

Karşılaşmanın ikinci turu 26 Şubat Pazar günü Marmaris Şehir Stadında saat 14.00’de oynanacak.

Depremzedelere destek olmak istediklerini söyleyen Ermaş Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır, “Depremzedeler için yapılan bu müsabaka bu hafta burada oynandı, gelecek hafta Marmaris’te olacağız. Marmaris Gençlik spor’a böyle bir organizasyon içinde olduğu için teşekkür ederiz. İnşallah depremzedelere bir katkımız olur. Çorbada bizim de katkımız olursa ne mutlu bize. Bu maçta kazanan Türkiye oldu. Yaralarımızı hep birlikte saracağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 182 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.