ELVAN GÖÇER’DEN SABURHANESPOR’A ZİYARET

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer, önümüzdeki günlerde Manisa’da düzenlenecek olan U14 Türkiye Şampiyonasında Muğla’yı temsil edecek olan Saburhanespor’un antrenmanını ziyaret etti. Göçer, kısa zamanda...

ELVAN GÖÇER’DEN SABURHANESPOR’A ZİYARET

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer, önümüzdeki günlerde Manisa’da düzenlenecek olan U14 Türkiye Şampiyonasında Muğla’yı temsil edecek olan Saburhanespor’un antrenmanını ziyaret etti. Göçer, kısa zamanda çok büyük başarılara imza atan kulübün yönetim kurulu, teknik kadrosu ve futbolcularını kutladı. Kulüp Başkanı Hüseyin Çelebi günün anısına Elvan Göçer’e üzerinde adı yazılı forma hediye etti.

30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Manisa’da düzenlenecek olan 2022 - 2023 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında Muğla’yı temsil edecek olan Saburhanespor antrenmanını ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer, takıma başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Hüseyin Çelebi, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro, sporcular ve veliler tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Göçer, 2013 yılında bir grup fedakar kişi tarafından mahalle takımı olarak kurulan Saburhanespor’un kısa zamanda çok büyük başarılara imza attığını söyledi.

Kuruluşunun ardından her yıl güçlenerek büyüyen Saburhanespor’un şu anda değişik yaş guruplarında yaklaşık 250 sporcuya ulaşmasının gurur verici olduğunu kaydeden Elvan Göçer, “Önümüzdeki günlerde Manisa’da yapılacak olan U14 Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsilen mücadele edecek olan bütün teknik kadro ve sporcularımıza üstün başarılar diliyorum.  Gönlümüz her zaman onlarla olacak. Manisa’dan da en iyi sonuçla ayrılacaklarına inancım tam. Kentimizin bütün takımları gibi Saburhanespor’umuzda gençlerimizi en iyi şekilde yetiştiriyor. Bizlerde Muğla Medya Grubu olarak bütün kulüplerimizin maddi manevi hep yanındayız” dedi.

Bu haber toplam 577 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.