ELVAN GÖÇER ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Muğla’dan 28. dönem milletvekili aday adayı, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. 14 Mayıs 2023’te yapılacak genel seçimlere sayılı günler kala ziyaretlerine hız kesmeden...

ELVAN GÖÇER ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Muğla’dan 28. dönem milletvekili aday adayı, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. 14 Mayıs 2023’te yapılacak genel seçimlere sayılı günler kala ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Göçer, son olarak Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Seydikemer Belediye Başkanları ile Fethiye dahil olmak üzere beş ilçedeki parti teşkilatlarını ziyaret etti.

25 ve 26. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Adayı olan ve 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimlerinde yine AK Parti’den 28. Dönem Muğla Milletvekili olmak için müracaat eden iş ve medya dünyasının sevilen ismi Elvan Göçer teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

Bugüne kadar Menteşe, Ula, Kavaklıdere ve Yatağan’da belediye ve parti teşkilatı ziyaretlerini gerçekleştiren Elvan Göçer, son olarak Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, Fethiye İlçe Başkanı Turan Kovancı, Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz, Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan ve Köyceğiz İlçe Başkanı Mehmet İlhan ile teşkilat üyelerini ziyaret etti.

Göçer, Cumhur İttifakı Belediyeleri olan Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş ve Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli ile de bir araya geldi.

Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer’in teşkilat ve belediye ziyaretlerinde yönetim kurulu ve kadın kollarından çok sayıda partili kendisini yalnız bırakmadı.

Misafirperverlikleri için bütün belediye başkanları, ilçe başkanları veziyarete katılan bütün partililere teşekkür eden Elvan Göçer, “Misafirperverlikleri için dava arkadaşlarımın her birine ve bütün başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.AK Belediyeciliğin farkını bir kez daha görmüş olduk.AK Belediyecilik farkını her haliyle belli ediyor. Emeklerinize sağlık. Birlik beraberlik içinde teşkilatlarımızla durmadan, yorulmadan, yılmadan yola devam ederek, 14 Mayıs'ta yine başaracağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 1506 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.