ELVAN GÖÇER SAHADA

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı ve Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, seçim ziyaretlerine hızlı bir başlangıç yaptı. Bir dizi ziyaretlerde bulunan Göçer, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın...

ELVAN GÖÇER SAHADA

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı ve Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, seçim ziyaretlerine hızlı bir başlangıç yaptı. Bir dizi ziyaretlerde bulunan Göçer, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği gibi ‘Türkiye için Muğla için hemen şimdi’ dedik. Ziyaretlerimize 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümünde başladık” dedi.

Geçtiğimiz günlerde 28. dönem Milletvekili aday adaylığı için AK Parti Muğla İl Başkanlığında resmi başvurusunu yapan Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, 18 Mart’ta  seçim ziyaretlerine hızlı bir başlangıç yaptı.

Göçer, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği gibi ‘Türkiye için Muğla için hemen şimdi’ dedik. Ziyaretlerimize 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümünde başladık” dedi.

Seçim çalışmalarına vakit kısıtlı olduğu için aday adaylığı döneminde ziyaretlerine başladığını vurgulayan Elvan Göçer, ilk olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında 18 Mart Şehitler Günü’nde il protokolü ile birlikte düzenlenen anma törenlerine katılım sağladı.

Ardından Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni hizmet binasına giderek, açılışı aynı gün yapılan binada Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen’i makamında ziyaret etti.

Gazi Süleyman Taşkesen ve beraberindeki heyetle 18 Mart Çanakkale Şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle andığını ve haklarının asla ödenemeyeceğini dile getiren Göçer, Muğla Valiliğinin koordinasyonunda gerçekleşen  “Vatan Sevgisi Projesi”ni gurur duyarak takip ettiklerini söyledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

“HEPİMİZE DÜŞEN GÖREVLER VAR”

Ak Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer’in ikinci durağı ise, hafta sonu mesaisinde Türk Kızılayı Kan Merkezinde görevli sağlık çalışanları oldu.

Göçer, burada yaptığı açıklamada, “Türkiye depremlerin yaralarını tamamen kaldırmadan, kayıplarını tümüyle telafi etmeden geleceğine güvenle bakamaz. Bu kapsamda hepimize düşen görevler var. Türk Kızılayı çalışanları süreci en yakından takip edenler arasında olduğu için onlardan bilgi almak ve üstümüze düşen ne varsa burada olduğumuzu duyurmak adına çat kapı ziyaret ettik. Öğrendik ki kan bağışının sürekliliği dün olduğundan daha önemli ve daha elzem. Muğla’da ikamet eden tüm vatandaşlarımıza düzenli kan bağışı yapmalarını tavsiye ediyorum. Doktorumuzun dediği gibi, 1 ünite kan 3 canı hayata döndürüyor” dedi.

Hafta sonu başlayan ziyaretlerine hafta başında da hız kesmeden devam eden Göçer, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş, Menteşe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ ve Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde ana gündemin Türkiye Yüzyılı'nın inşası, deprem bölgesindeki vatandaşlar için şimdiye kadar yapılanlar ve yapılması planlanan projeler hakkında istişareler olduğu bildirildi.

Ayrıca tüm buluşmaların şeffaflıkla kamuoyu ile önümüzdeki günlerde de paylaşılacağı belirtildi.

Bu haber toplam 1512 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.