EĞİTİMCİ ADAY ADAYI ŞAHİN’DEN ZİYARET

Dalamanlı Eğitimci Uğur Akın Şahin, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’i ziyaret etti.Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Dalamanlı Eğitimci Uğur...

EĞİTİMCİ ADAY ADAYI ŞAHİN’DEN ZİYARET

Dalamanlı Eğitimci Uğur Akın Şahin, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’i ziyaret etti.

Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Dalamanlı Eğitimci Uğur Akın Şahin’i ağırladı.

Ziyaret sırasında konuşan milletvekili aday adayı Şahin, Muğla Medya Grubunu yaptığı tarafsız yayıncılığı nedeniyle kutladı.

Şahin, “Ben milletimizin hizmetine talip olmak için aday adayı oldum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde güzel Muğla’mıza önemli hizmetler yapacağıma inanıyorum. Seçim sürecinin başta ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin onayı ile milletvekili seçilirsem bütün sorunların çözümü ile çok yoğun bir şekilde çalışacağıma söz veriyorum. Bizleri kabul ettiği için Sayın Elvan Göçer ve emekçi basın kardeşlerime çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ziyareti nedeniyle Uğur Akın Şahin ve ekibine teşekkür eden Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, “14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da siyasi hareketlilik başladı. Bütün aday adaylarına başarılar diliyorum. Biz de Muğla Medya Grubu olarak, bu hareketli siyaset sürecini tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktarmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.