ECZACILAR ODASI BAŞKANI TEKİN: “ECZACILAR HER ZAMANKİ GİBİ SAHADA”

MUSTAFA AKTAŞMuğla Eczacılar Odası Başkanı Kadir Serkan Tekin, Muğlalı eczacıların, pandemi, orman yangınları ve depremde yaptıkları çalışmalar hakkında gazetemize açıklamada bulundu. Tekin, “Eczacılarımıza attığımız...

ECZACILAR ODASI BAŞKANI TEKİN:  “ECZACILAR HER ZAMANKİ GİBİ SAHADA”

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla Eczacılar Odası Başkanı Kadir Serkan Tekin, Muğlalı eczacıların, pandemi, orman yangınları ve depremde yaptıkları çalışmalar hakkında gazetemize açıklamada bulundu. Tekin, “Eczacılarımıza attığımız bir mesajla hijyen malzemesi dahil ilaç, tıbbi malzeme jeneratör, çocuk ilaçları büyük ilaçları ve neye ihtiyacı olursa her an devletimizin ve milletimizin yanın da olduk” dedi.

Başkan Tekin,  yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Pandemide  bir basamak sağlık kuruluşu olarak ilk baştan sonuna kadar, hastaların yanında olan raporlu ilaçlarını reçete olmadan giriş yapıp teslim eden ücretsiz maske dağıtan dezenfektan üretip halkına destek olan canı pahasına koşturan Eczacılar.Yangında Marmaris’te, Köyceğiz’de,  Ören’de sahada bizzat çalışarak yanık kremi yanmaz ayakkabı, her türlü sağlık malzemesi dağıtan Eczacılar. Ve şimdi deprem de bir araya gelerek, ilk günden itibaren İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ali Burak Mülayim ile bir araya gelip,  Sayın Valimiz Orhan Tavlı’nın da talimatlarıyla, çalışmalara başladık.  Eczacılarımıza attığımız bir mesajla hijyen malzemesi dahil ilaç, tıbbi malzeme jeneratör, çocuk ilaçları büyük ilaçları ve neye ihtiyacı olursa her an devletimizin ve milletimizin yanın da olduk.”

“TÜM MESLEKTAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM”

“İki ekip halinde meslektaşlarımızla Hatay’da, İskenderun da, bizzat koordinasyonda görev aldık.  KYK Yurtlarında otellerde ve evlerde yerleştirilmişolan kırk binin üstünde depremzede vatandaşlarımıza sadece ilaçlarını değil her türlü gereksimini bizzat hizmet vererek sahada meslektaşlarımızla milletimizle beraber olduk. Meslektaşlarımız eczanelerinde çıkan ilaç farklarını o süre boyunca almayarak hatta üstüne depolar ve eczacı odaları ve de TEB üzerinden bağışlar yaparak her an vatandaşlarımıza dokunma fırsatlarımız oldu. En başta bu süreçte bizimle beraber hareket eden her türlü yanımız da olan TEB meslek heyeti ve tüm eczacı meslektaşlarıma minnetle teşekkürlerimi sunarım.”

“ YÜREĞİMİZ YANDI İÇİMİZ PARÇALANDI AMA HERKES ELİNDEN GELENİ YAPTI”

“Onun dışında Sayın Valimiz Orhan Tavlı ve İl Sağlık Müdürü Ali Burak Mülayim’e teşekkürlerimi sunarım. Bir teşekkür de Kadın Denizcilerimiz tarafından kurulmuş yardım amaçlı İstanbul menşeli WİSTA derneğine ilk günlerde bizzat bize ulaşıp 200 bin TL bağış yapıp bölgeye sağlık malzemesi çocuk maması, ilaçları yollamamız konusunda desteklediler. Kendilerine ve üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca AK-Ya, Balıkçılık aynı şekilde tıbbi malzeme alımı konusunda bizlere destek verdi.  Asıl Teşekkürü de tüm insanlığa etmek gerekir diye düşünüyorum. Millet olarak yüreğimiz yandı içimiz parçalandı ama herkes oraya koştu gelenlere yardımcı oldu ve olmaya çalıştı. Evinde yatırdı yedirdi içirdi bu zor günlerde Allah tüm dünyayı bu felaketlerden korusun diyorum.”

Bu haber toplam 213 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.