DOĞRU PARTİ’DEN AÇIKLAMA: “GÖRÜLDÜ Kİ CHP VE KILIÇDAROĞLU’NU OYALAMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYORLARDI”

Doğru Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, Millet İttifakının İyi Parti tarafından bozulmasına tepki göstererek, “Gelinen noktada görüldü ki CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’ nu oyalamaktan başka bir şey yapmıyorlardı. Kurduğu...

DOĞRU PARTİ’DEN AÇIKLAMA: “GÖRÜLDÜ Kİ CHP VE KILIÇDAROĞLU’NU OYALAMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYORLARDI”

Doğru Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, Millet İttifakının İyi Parti tarafından bozulmasına tepki göstererek, “Gelinen noktada görüldü ki CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’ nu oyalamaktan başka bir şey yapmıyorlardı. Kurduğu partisini iddia ettiği gibi bir türlü merkezi parti yapamayan Genel başkan, partisini hülle yoluyla, ortaklarına ihanet edercesine iktidara yanaşma derdine düşmüştür” dedi.

Başkan Karaöz, açıklamasında şunları söyledi:

“Doğru Parti olarak Genel başkanımız Rıfat Serdaroğlu ve bizler ittifakın aksayan ve eksik yönlerini ve ittifak içindeki tuzakları görüyor, biliyor ve söylüyorduk. Bu tuzakların içine CHP’yi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu çekmek isteyen güçler saray destekli AKP’nin devamı olan partiler ve kendini Türkiye Cumhuriyetinde başbakanlık gücünü kullandığını zanneden aklı havada olan liderlerdir. 2 yıla yakın her toplantıdan sonra açıklamalarında her konuda araştırdık diyen geçiş sürecini hazırlayıp imzalayanlar her şeyi kenara bırakıp büyükşehir belediye başkanlarının bütün etkinliklerinde ev sahibi gibi davranıp birbirini kucaklıyordu. Gelinen noktada görüldü ki CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’ nu oyalamaktan başka bir şey yapmıyorlardı.”

“İKTİDARA YANAŞMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR”

Karaöz, “Oysaki yüce Türk milleti bunlardan 20 yıllık AKP iktidarına son vermeyi bekliyordu. Kurduğu partisini iddia ettiği gibi bir türlü merkezi parti yapamayan Genel başkan, partisini hülle yoluyla, ortaklarına ihanet edercesine iktidara yanaşma derdine düşmüştür. Sonuç olarak iyi diye bilinenin iyi olmadığı, cesur diye bilinenin entrikacı olduğu apaçık ortaya çıkmıştır” dedi.

“KILIÇDAROĞLU’NUN SON AÇIKLAMASINI DOĞRU PARTİ OLARAK ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Doğru Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz , “ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son açıklamasını Doğru parti olarak çok önemsiyoruz. Millet İttifakı küçük-büyüğe bakmadan hedefinde Türkiye Cumhuriyeti olan, Yüce Türk milleti olan bütün siyasi partileri içine alması lazım. Doğru Parti olarak biz bu sorumluluğun bilincindeyiz. Hiçbir makam, koltuk beklentisi olmadan Yüce Türk milletinin emrindeyiz” dedi.

Bu haber toplam 181 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.