DOĞRU PARTİ’DE SEÇİM TOPLANTISI

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçime sayılı günler kala, Muğla’daki siyaset camiası hareketlenmeye başladı. Bu kapsamda Doğru Parti Muğla İl Başkanlığı’nda seçim önü toplantısı yapıldı. Başkan Karaöz, “14 Mayıs...

DOĞRU PARTİ’DE SEÇİM TOPLANTISI

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçime sayılı günler kala, Muğla’daki siyaset camiası hareketlenmeye başladı. Bu kapsamda Doğru Parti Muğla İl Başkanlığı’nda seçim önü toplantısı yapıldı. Başkan Karaöz, “14 Mayıs 2023 seçimleri Cumhuriyet tarihimizin dönüm noktası olacaktır. Bu seçimlerin ileri demokrasi, çağdaş ve uygar bir Türkiye için çok önemli neticeler doğuracağı aşikardır” dedi.

Doğru Parti Muğla İl Başkanlığı’nda, 14 Mayıs seçimlerine yönelik istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya Doğru Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz ve partililer katıldı.

2023 Genel Seçiminin değerlendirdiği toplantıda, istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda konuşma yapan Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz,

“Bizler bu yola önce millet, önce memleket diyerek çıktı. Rabbimize şükürler olsun ki, bugüne kadar da bu kutlu yoldan hiç sapmadık. Bundan sonra da evvel Allah ilk günkü azim ve kararımızla yürümeye devam edeceğiz. Millet rağmen değil, milletle beraber yürüyen siyaset anlayışımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Herkes emin olsun, kimsesizliğin dondurucu soğuğuna terk edilen gönülleri bir güneş gibi ısıtacağız. Bütün kalpleri yorsalar da huzuru getireceğiz. Bütün çiçekleri yolsalar da baharı getireceğiz. Ey vatan gözyaşların dinsin. Yetiştik çünkü biz. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mayıs 2023 seçimleri Cumhuriyet tarihimizin dönüm noktası olacaktır. Bu seçimlerin ileri demokrasi, çağdaş ve uygar bir Türkiye için çok önemli neticeler doğuracağı aşikardır. Bu nedenle önümüzdeki günlerde özellikle AKP ve ortakları tarafından milletimizin önüne değişik yollardan ve türlü türlü tuzaklar konacaktır. Bizlerin her zamankinden daha uyanık ve sağduyulu olmamız gerekir. Seçimlerin ulusumuza ve yurdumuza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Bu haber toplam 1187 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.