CHP ADAY ADAYLARI YATAĞAN'DA PARTİLİLERLE BULUŞTU

MUSTAFA AKTAŞCHP Muğla Milletvekili aday adaylarından 4 isim Yatağan İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. Mehmet Kubilay Özcan,  Ali Irgat, Yamaç Kaya ve  Kerim Cangır, Yatağan’da partililerle...

CHP ADAY ADAYLARI YATAĞAN'DA PARTİLİLERLE BULUŞTU

MUSTAFA AKTAŞ

CHP Muğla Milletvekili aday adaylarından 4 isim Yatağan İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. Mehmet Kubilay Özcan,  Ali Irgat, Yamaç Kaya ve  Kerim Cangır, Yatağan’da partililerle buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili aday adaylarından,  Mehmet Kubilay Özcan,  Ali Irgat, Yamaç Kaya ve Kerim Cangır, Yatağan ilçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, buradaki vatandaşlara ve partililerine kendilerini tanıttılar.

CHP Yatağan İlçe Başkanlığında aday adaylarını İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, İlçe yöneticileri Belediye meclis üyeleri ve partililer karşıladı.

Seçim çalışmalarına başlayan aday adayları Yatağan ilçesindeki partilileri ile birlikte karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundular. Daha sonra yakın zamanda partiye kaydını yaptıran vatandaşların rozetleri aday adayları ve İlçe başkanı Mehmet Kemiksiz tarafından takıldı.

Bu haber toplam 1495 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.