BAŞKAN GÜRÜN: “BİZ YILLARDIR AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR, AYNI ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”  

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde peş peşe meydana gelen ve binlerce can kaybına sebep olan depremin ardından, gözler Muğla’daki ev yapısına çevrildi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla’daki yapılaşmaya...

BAŞKAN GÜRÜN:  “BİZ YILLARDIR AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR, AYNI ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”   

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde peş peşe meydana gelen ve binlerce can kaybına sebep olan depremin ardından, gözler Muğla’daki ev yapısına çevrildi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla’daki yapılaşmaya yönelik zemin artı 4 kat sınırlamasını “Biz yıllardır aynı şeyi söylüyor, aynı anlayışla çalışıyoruz” notuyla geçmiş programlarını paylaştı. Başkan Gürün’ün bu paylaşımı sosyal medyada takdir topladı.

SİNEM KARAKAYA

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa, Kilis, Adana ve Diyarbakır illerinde peş peşe meydana gelen ve binlerce insanın hayatını kaybettiği depremin ardından yapılaşma gündem oldu.

Büyük can kaybına yol açan felaketin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın afet bölgesinde yapılacak yeni binaların yatay mimari tarzında zemin artı 3 ya da 4 katı geçmeyeceğini açıklamış, bu model Muğla Modelini akla getirmişti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, sosyal medya hesabından “Biz yıllardır aynı şeyi söylüyor, aynı anlayışla çalışıyoruz” notuyla geçmiş programlarda Muğla’daki zemin artı 4 kat sınırlamasının önemini anlatmasını paylaştı.

Başkan Gürün paylaşımında, “Biz yıllardır aynı şeyi söylüyor, aynı anlayışla çalışıyoruz. Felaket başa gelmeden evvel önleyici ve koruyucu tedbirleri düşünmek lazımdır, geldikten sonra dövünmenin yararı yoktur. M.Kemal ATATÜRK” sözlerine yer verdi.

Başkan Gürün’ün, bu paylaşımıyla birlikte evlerin 4 katı geçmeme modeli de sosyal medyada takdir topladı.

Bu haber toplam 219 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.