BAŞKAN ÇAKIR: “HADİ EL BİRLİĞİ İLE TAKIMIMIZI 3. LİGE ÇIKARALIM”

Pazar günü deplasmanda rakibini 6-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) birinci sıraya yerleşen Ermaş Muğlaspor’un Kulüp Başkanı Ali Çakır, Muğlalılardan destek istedi. Başkan Çakır, “Hadi el birliği ile takımımızı...

BAŞKAN ÇAKIR:  “HADİ EL BİRLİĞİ İLE TAKIMIMIZI 3. LİGE ÇIKARALIM”

Pazar günü deplasmanda rakibini 6-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) birinci sıraya yerleşen Ermaş Muğlaspor’un Kulüp Başkanı Ali Çakır, Muğlalılardan destek istedi. Başkan Çakır, “Hadi el birliği ile takımımızı 3. lige çıkaralım, biz bir yerlere getirdik bundan sonrası Muğlalı büyüklerimizin” dedi.

SİNEM KARAKAYA

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk hedefleyen Ermaş Muğlaspor, Pazar günü oynadığı Kızılcabölükspor maçında rakibini 6-0 mağlup ederek, birinci sıraya yerleşti.

Maçın ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali Çakır, Muğlalılardan destek istedi.

Başkan Çakır, “Hadi el birliği ile takımımızı 3. lige çıkaralım, biz bir yerlere getirdik bundan sonrası Muğlalı büyüklerimizin” dedi.

“UYANALIM ARTIK, BAŞKA MUĞLASPOR YOK”

Ermaş Muğlaspor’un Kulüp Başkanı Ali Çakır, destek mesajında şunları söyledi:

“Şimdi değil de ne zaman Muğla? Muğlalı hemşerilerim, Muğlalı büyüklerimiz, siyasi partilerimiz, ben futbolcu kardeşlerimle, hocalarımla, yönetici arkadaşlarımla her maç destekleyen taraftarımızla gurur duyuyorum. Parayı ikinci plana attılar, şehrimizin en büyük markası Muğlaspor’umuzun hak ettiği lige taşımak için ellerinden geleni yapıyorlar ama uyanalım artık. Başka Muğlaspor yok. O sene bu sene derken boşuna demiyordum. Hadi el birliği ile takımımızı 3. Lige çıkaralım. Biz bir yerlere getirdik bundan sonrası Muğlalı büyüklerimizin, Muğla’da iş yapan şirketlerinin.”

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.