BAKIR KABLO HIRSIZLARI SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye İlçesi Karagedik Mahallesinde piyasa değeri yaklaşık olarak 100 bin TL olan bakır kablo çalan hırsızlar, boş arazide çalmış oldukları kabloları yaktıkları esnada suçüstü yakalandı.Muğla İl Jandarma...

BAKIR KABLO HIRSIZLARI SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye İlçesi Karagedik Mahallesinde piyasa değeri yaklaşık olarak 100 bin TL olan bakır kablo çalan hırsızlar, boş arazide çalmış oldukları kabloları yaktıkları esnada suçüstü yakalandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından 2021-2022 ve 2023 yılında toplam 13 faili meçhul hırsızlık olayının aydınlatılması maksadıyla yapılan çalışmalar sonucu olayları gerçekleştiren şüphelilerin B.B. , V.B. ve S.M. isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Şüpheliler Fethiye İlçesi Karagedik Mahallesinde boş arazide çalmış oldukları kabloları yaktıkları esnada Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından yapılan operasyon ile suçüstü yakalandı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada, yakılmış ve sıyrılmış piyasa değeri yaklaşık olarak 100 bin TL olan bakır kablo ve muhtelif malzeme ele geçirildi.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen faaliyet ile ilgili şüpheli B.B. , V.B. ve S.M. isimli şahıslar tamamlanan adli işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.