AK PARTİ YATAĞAN’DA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

MUSTAFA AKTAŞAK Parti Yatağan İlçe Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı.  Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin’den sonra boşalan...

AK PARTİ YATAĞAN’DA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

MUSTAFA AKTAŞ

AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı.  Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin’den sonra boşalan ilçe başkanlığı görevine genel merkez tarafından emekli imam Ersöz Güler atandı. Görev değişikliği için tören yapıldı.

AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin’in milletvekilli aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından ilçe başkanlığı görevine AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Osman Koç geçici olarak atanmıştı. Daha sonra İlçe Başkanlığına genel merkez tarafından emekli imam Ersöz Güler atandı.

Ersöz Güler’in İlçe Başkanı olması dolaysıyla İlçe binasında devir teslim töreni yapıldı.

Törene, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Ali Tekin, İlçe Başkanı Ersöz Güler, Osman Koç, İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve partililer katıldı.

Burada Osman Koç, Ersöz Güler, Ali Tekin ve Mustafa Toksöz birer konuma yaptılar.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz yaptığı konuşmada, “Partimiz 20 yıldır halkımıza hizmet ediyor. Bu süreç zarfında, kapata davaları, 15 Temmuz gibi zor zamanlar atlattık. 48 Yıl sonra Yatağan Belediye Başkanlığını kazandık.  Bu süreçte halkımıza hizmete devam ediyoruz. Yatağan’da, 8,5 yıl en uzun süreli İlçe Başkanlığı yapan Ali Tekin’e Milletvekilliği sürecinde başarılar diliyoruz. Ben Ersöz Güler hocamıza yeni görevinde başarılar diliyor partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

En uzun süreli İlçe Başkanlığı yapan Ali Tekin de yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yatağan’a çok önemli hizmetler verdik.  İlçemizden geçenler Yatağan Mustafa Kemal Atatürk Bulvarını çok beğeniyorlar. İlçemizin önemli sıkıntı olan Yüksekokul, hastane, Bulvar, yollar, gençlik merkezi ve diğer sorunlarını çözdük hizmetlerimiz devam edecek. Ben yeni İlçe Başkanımız Ersöz Güler hocamıza başarılar diliyorum.”

Tören  Ersöz Güler’in, Ali Tekin’e plaket takdim etmesi, Osman Koç’un  Ersöz Güler’e çiçek takdim etmesiyle sona erdi.

Bu haber toplam 1319 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.