AK PARTİ YATAĞAN YENİ İLÇE BAŞKANI ERSÖZ GÜLER OLDU

MUSTAFA AKTAŞGeçtiğimiz günlerde Ak Partiden Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Ali Tekin'den sonra boşalan ilçe başkanlığı görevine genel merkez tarafından emekli imam Ersöz Güler atandı.AK Parti Yatağan...

AK PARTİ YATAĞAN YENİ İLÇE BAŞKANI ERSÖZ GÜLER OLDU

MUSTAFA AKTAŞ

Geçtiğimiz günlerde Ak Partiden Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Ali Tekin'den sonra boşalan ilçe başkanlığı görevine genel merkez tarafından emekli imam Ersöz Güler atandı.

AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin'in milletvekilli aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından ilçe başkanlığı görevine AK Parti İlçe Başkan yardımcısı Osman Koç geçici olarak atanmıştı.

AK Parti yeni İlçe Başkanı Ersöz Güler gazetemize yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere İlçe Başkanımız Ali Tekin, Milletvekili aday adayı olmasından dolayı görevinden ayrıldı. Bu ulvi görevi Genel Merkezimiz bana verdi. Yönetim aynı kaldı. Ben baba verilen bu görevi en iyi bir şekilde yaparak partimizi temsil emceğim.  Bana bu görevi veren Sayın Genel Başkanımız ve CumhurBaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’a ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1984 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.